Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti!

Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti!
  • Noua masina de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu vopseaua care reflecta caldura soarelui - pastrand astfel interiorul racoros chiar si pe timpul verii.

Versiunea cu ampatament marit a gamei A7 un este singura surpriza pregatita de compania Audi pentru editia din acest an a evenimentului Auto Shanghai, aflata in plina desfasurare. Lista noutatilor absolute continua cu un concept pe nume A6 E-tron - care anticipeaza prima masina asamblata pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE) dezvoltata alaturi de Porsche, conform comunicatului de presa.

Privita de la exterior spre interior, respectiva creatie se remarca numaidecat prin caroseria de aproape cinci metri lungime, finisata in nuanta Heliosilver, despre care se spune ca poate reflecta caldura soarelui - pastrand astfel o temperatura placuta in cabina si pe parcursul verii, reducand frecventa utilizarii aerului conditionat.

Audi A6 E-tron

Audi A6 E-tron

O alta atractie principala vine sub forma farurilor configurabile Digital Matrix LED, capabile sa proiecteze diferite lucruri (chiar si un joc video) pe peretele aflat in fata masinii. Special pentru amatorii de lumini SF, conceptul prezentat publicului larg de compania Audi sub denumirea de A6 E-tron a mai pregatit si un set format din mai multe mini-proiectoare laterale, care intampina pasagerii cu mesajele preferate.

Dezvelita in premiera mondiala cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Auto Shanghai - aflata in plina desfasurare, respectiva creatie vine cu pana la 476 de cai si aproximativ 800 de Newton-Metri pe ambele punti, insa datele specifice timpului necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora raman un mister.

Vestea buna? Multumita unei baterii cu o capacitate uriasa, de 100 kWh, conceptul pe nume A6 E-Tron poate parcurge distante de peste 700 de kilometri cu un singur plin de energie electrica, pe cand arhitectura pe 800 de volti permite o incarcare de la 5 la 80% in mai putin de 25 de minute, zece fiind mult mai mult decat suficiente pentru o autonomie de 300+ de kilometri, mai spun oficialii companiei Audi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Audi A6 E-tron
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2021