Noua masina de la Audi e nebunie curata: are caroserie care se lungeste la apasarea unui buton. Cum arata in realitate

Noua masina de la Audi e nebunie curata: are caroserie care se lungeste la apasarea unui buton. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Are caroserie care se lungeste la apasarea unui buton
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor electric livreaza pana la 632 de cai si 750 de Nm rotilor de pe puntea spate.

Dezvelita publicului larg chiar la mijlocul saptamanii trecute, inca din primele zile ale lunii august, noua masina de la Audi e nebunie curata. Botezata Skysphere, aceasta iese in evidenta printr-o caroserie inspirata de decapotabilele anilor '30, al carei ampatament creste cu 250 de milimetri la simpla apasare a unui buton, dupa cum precizam si anterior.

Lista atractiilor principale continua cu farurile subtiri, jantele din aliaj pe 23 de inch si stopurile supradimensionate - acompaniate de panoul iluminat care inlocuieste vechea grila a radiatorului, aripile laterale (extrem de) bine conturate, dar si capota transparenta a portbagajului.

Aceeasi masina pe nume Audi Skysphere se mai poate lauda si cu un volan, dar si cu pedale care se fac, din nou, nevazute la apasarea unui buton. Seria vestilor bune inainteaza cu ecranul color cu latimea de peste 1.4 metri, instalatia audio de inalta fidelitate, cu difuzoarele ascunse de privirile curiosilor, cu tapiteria din microfibra si piele sintetica s.a.m.d.

Reteta disponibila in cazul de fata se incheie cu sistemul de propulsie 100% electric de sub capota, format dintr-un motor care livreaza pana la 632 de cai si 750 de Nm rotilor aflate pe puntea spate, capabil sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.0 secunde.

O baterie cu capacitatea de 80 kWh completeaza pachetul tehnic caracteristic noii masini de la Audi, autonomia maxima a conceptului Skysphere depasind valoarea de 500 de kilometri. Timpii de incarcare nu reprezinta insa decat una dintre marile necunoscute, asemeni planurilor oficiale cu privire la o eventuala comercializare a unei versiunea de productie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 16 August 2021