Noua masina de la Audi e nebunie curata: are caroserie care se lungeste la apasarea unui buton

Noua masina de la Audi e nebunie curata: are caroserie care se lungeste la apasarea unui buton
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Are caroserie care se lungeste la apasarea unui buton
Distribuie pe Facebook

Un motor cu 632 de cai si 750 Nm pe puntea spate desavarseste pachetul vizual demn de un obiect zburator neidentificat.

Compania Audi continua seria lansarilor spectaculoase si - dupa masina cu faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti, prezinta publicului larg noul concept pe nume Skysphere. Realizat la centrul de design din Malibu, California, acesta iese in evidenta numaidecat prin caroseria inspirata de decapotabilele anilor '30, al carei ampatament creste cu 250 de milimetri la simpla apasare a unui buton.

Altfel spus - conform primelor informatii si detalii oferite de oficialii producatorului cu sediul in Ingolstadt, lungimea totala este de aproximativ 4.94 metri in modul de rulare Sport, asemeni unui RS5, dar urca pana la circa 5.19 metri, similar unui A8 in varianta Long, in modul de rulare cunoscut sub denumirea (de) GT.

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv faruri subtiri, jante pe 23" si stopuri supradimensionate, panoul iluminat care inlocuieste vechea grila a radiatorului, aripile laterale extrem de bine conturate, dar si capota transparenta a portbagajului completand seria vestilor bune. Alaturi de volanul multifunctional si pedalele care se fac - din nou, nevazute la simpla apasare a unui buton.

In plus, acelasi Audi Skysphere Concept se mai poate lauda - tot la interior, si cu o plansa de bord caracterizata de un display color cu latimea de peste 1.4 metri, dar si cu sistem audio de inalta fidelitate, cu difuzoarele ascunse de privirile insistente ale curiosilor, cu o tapiterie realizata din microfibra si piele sintetica etc.

Sub capota - dupa cum precizam si anterior, inginerii producatorului cu sediul in Ingolstadt au instalat un motor electric care livreaza 632 de cai si 750 Nm exclusiv rotilor de pe puntea spate. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat patru secunde, au tinut sa mai anunte oficialii companiei in comunicatul de presa dat publicitatii.

Un pachet de baterii cu capacitatea de 80 kWh pune capat pachetului tehnic, astfel ca autonomia maxima a masinii realizate la centrul de design din Malibu, California depaseste 500 de kilometri, insa timpii de incarcare nu reprezinta decat un mister, ca si planurile privit cu privite la eventuala varianta de serie, evident.

Audi Skysphere Concept

Audi Skysphere Concept

Audi Skysphere Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Audi Skysphere Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 11 August 2021