Noua masina de la Audi e nebunie curata: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti! Cum arata in realitate

Noua masina de la Audi e nebunie curata: are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Are faruri care proiecteaza jocuri video pe pereti!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie va fi lansata - aparent, peste aproximativ doi ani, pe parcursul lui 2024.

Prezentata publicului larg in urma cu doar sapte zile, noua masina de la Audi e nebunie curata. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin farurile configurabile Digital Matrix LED - ce proiecteaza nenumarate lucruri, inclusiv un joc video, pe ziduri si pereti, insa nici panoul frontal de dimensiuni generoase, care are ca scop principal inlocuirea grilei radiatorului, nu va trece intocmai neobservat - ba dimpotriva.

Audi A6 Avant E-Tron Concept

Audi A6 Avant E-Tron Concept

Cunoscuta sub denumirea de A6 Avant E-Tron, respectiva creatie a marcii germane a mai pregatit - totodata, si o pereche de praguri laterale proeminente, si un set de jante cu diametrul de 22 de inch, dar si o lungime de 4.96 metri, si un difuzor spate extrem de bine sculptat.

Reteta specifica departamentului interior nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, Audi preferand sa anunte, in schimb, ca versiunea de serie se va bucura de toate caracteristicile necesare rezolvarii eternei probleme a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, si intr-un timp mai mic de 4.0 secunde. Dar si pentru o autonomie de pana la 700 de kilometri.

De asemenea - multumita arhitecturii pe 800 de volti, durata de incarcare a bateriei de 100 kWh nu va depasi zece minute - daca vine vorba despre obtinerea energiei necesara parcurgerii unei distante de peste 300 de kilometri, realimentarea 5 - 80% fiind gata in 25 de minute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Audi A6 Avant E-Tron Concept
mai multe