Noua masina de la Audi e nebunie curata: se transforma complet la apasarea unui buton. Galerie foto completa

Noua masina de la Audi e nebunie curata: se transforma complet la apasarea unui buton. Galerie foto completa
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Se transforma complet la apasarea unui buton
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare punte in parte, lucreaza impreuna pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 442 de cai. Plus 720 de Newton-Metri - dupa cum mentionam, de altfel, si la momentul premierei mondiale.

Prezentata publicului larg cu doar trei saptamani si jumatate in urma, chiar in ultima parte a lunii ianuarie, super masina careia nemtii de la Audi i-au dat numele de Activesphere a revenit - de curand - in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea celebrului producator cu sediul in Bavaria a oferit recent - pe parcursul zilelor anterioare - zeci de fotografii si imagini proaspete ale conceptului capabil sa se transforme, la simpla apasare a unui buton, dintr-un crossover extrem de stilat, cu alura de fastback, intr-un pick-up dornic sa porneasca in cele mai spectaculoase aventuri.

Audi Activesphere Concept

Audi Activesphere Concept

Caracterizata de o lungime de circa 4.98 metri si un ampatament de aproape 3.000 de milimetri, impresionanta creatie pluseaza - la nivelul departamentului exterior, cu o pereche de lumini de zi cu microLED-uri si un set de jante supradimensionate din aliaj, cu elemente mobile, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv patru scaune individuale, sculptate atent. Despartite de o consola centrala - mai mult sau mai putin surprinzator, de dimensiuni generoase.

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica masinii pe nume Activesphere continua cu o plansa de bord si un volan retractabile, comenzi prin gesturi, ochelari cu realitate mixta, respectivelor echipamente alaturandu-li-se - dupa cum precizam anterior, la momentul debutului oficial - un soundbar de inalta fidelitate. Daca vine vorba - in schimb - despre partea mecanica, principala atractie consta in sistemul de propulsie cu doua motoare electrice in dotare, solutia cu pricina traducandu-se printr-o putere de pana la 442 CP si, la fel de important de afirmat, un cuplu de 720 Nm.

Audi Activesphere Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Audi Activesphere Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2023