Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are patru portiere, plafon de coupe si 585 de cai putere

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are patru portiere, plafon de coupe si 585 de cai putere
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are patru portiere, plafon de coupe si 585 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o viteza maxima ce depaseste 250 de kilometri pe ora.

Compania Hyundai continua seria lansarilor spectaculoase, conducerea celebrului producator sud-coreean publicand - in cursul zilei de azi, primele fotografii si detalii oficiale ale impresionantului RN22e, un concept cu doua motoare electrice si 585 de cai putere pe ambele punti. Capabil sa atinga o viteza maxima mai mare de 250 de kilometri pe ora - potrivit unui comunicat prezentat presei de specialitate.

Hyundai RN22e

Avand la baza reteta noului Ioniq 6, extremul prototip ia forma unui sedan cu patru portiere si alura de coupe, noul automobil plusand insa cu un pachet aerodinamic ce are motorsportul ca principala sursa de inspiratie, de unde si - daca mai trebuia cumva precizat, difuzorul posterior supradimensionat, extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale sau grila frontala masiva, evident.

Insotita de o lungime de 4.915 milimetri, de o latime de 2.023 de milimetri si - nu in ultimul rand, de o inaltime de 1.479 de milimetri, aceeasi creatie pe nume Hyundai RN22e se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu un eleron greu de trecut cu vederea, pe cand interiorul nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister. Similar timpului specific probei 0 - 100 de kilometri pe ora - printre altele.

Hyundai RN22e

Hyundai RN22e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai RN22e
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 August 2022