Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are patru portiere, plafon de coupe si 585 de cai putere. Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are patru portiere, plafon de coupe si 585 de cai putere. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are patru portiere, plafon de coupe si 585 de cai putere
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Aceeasi spectaculoasa creatie pe nume RN22e se mai poate lauda, dupa cate se spune, si cu o viteza maxima de peste 250 de kilometri pe ora.

Se remarca in special prin linia alungita a plafonului - element de design preluat de la coupe-urile cu patru usi, insa nenumarate priviri ar trebui sa atraga, la randul lor, si extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale. Dar si difuzorul posterior de dimensiuni mai mult decat generoase.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu grila frontala masiva, cu eleronul inspirat din motorsport si jantele cu aspect in cinci spite - acompaniate de etriere de culoare rosie, pe cand reteta de la interior nu reprezinta, in aceasta clipa, decat un mare mister si, de asemenea, o necunoscuta de proportii; din pacate.

Exista, din fericire, si o parte buna, compania Hyundai anuntand doar o mica parte, ce este drept, din fisa cu specificatii tehnice a conceptului RN22e. Cu respectivul prototip bucurandu-se - conform producatorului asiatic, de doua motoare electrice si un total de 585 de cai putere.

Prin urmare, acul vitezometrului va urca, teoretic, pana la o viteza maxima de peste 250 de kilometri pe ora, cu precizarea ca persoanele dornice sa descopere si cat de putin dureaza proba 0 - 100 de kilometri pe ora ori cum arata consumul de energie electrica vor ramane - oarecum inutil de mentionat, extrem de dezamagite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 August 2022