Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota. Galerie foto completa

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota. Galerie foto completa
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si peste 680 de cai sub capota
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza maxima ce depaseste pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca din ultima parte a verii trecute, super spectaculosul N Vision 74 Concept a revenit de curand - chiar la jumatatea acestei saptamani, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia - oficialii celebrei companii sud-coreene Hyundai au oferit recent, in cursul zilei de miercuri, zeci de fotografii noi ale prototipului inspirat de Pony Coupe, model lansat cu ocazia Salonului Auto de la Torino din anul 1974.

Hyundai N Vision 74 - Galerie foto

Hyundai N Vision 74 - Galerie foto

Impachetat intr-un ambalaj cu influente retro - presupunand ca mai era necesara o asemenea precizare, respectivul produs gazduieste sub capota, in compartimentul motor, un sistem de propulsie cu adevarat revolutionar, fisa cu specificatii de ordin tehnic combinand doua unitati electrice si o baterie litiu-ion de 62 kWh cu o pila de combustie cu hidrogen, plus doua rezervoare, de cate 2.1 kilograme fiecare, pentru alimentarea cu gazul mentionat anterior, la inceputul paragrafului de mai sus.

Sinonima cu o putere maxima de peste 680 CP, formula cu pricina necesita un timp mai mic de 4.0 secunde pentru a rezolva - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi aventura pana la si, totodata, mai departe de 250 de kilometri pe ora. Reteta caracteristica interiorului nu reprezinta - mai mult ori mai putin surprinzator, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Hyundai N Vision 74 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Hyundai N Vision 74 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2023