Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are jante pe 24 de inch la exterior si sase display-uri color la interior. Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are jante pe 24 de inch la exterior si sase display-uri color la interior. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are jante pe 24 de inch la exterior si sase display-uri color la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie este asteptata sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, abia pe parcursul anului urmator.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a toamnei lui 2021, masina care anunta debutul primului Mercedes-Maybach cu propulsie electrica din istorie stie - cu siguranta, cum sa atraga toate privirile din jur asupra sa. Botezata Concept EQS, aceasta se remarca numaidecat prin caroseria finisata in doua culori si oferita alaturi de jante supradimensionate, pe 24 de inch, insa nici farurile inguste si nici panoul urias care inlocuieste grila radiatorului nu vor trece chiar neobservate, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Mercedes-Maybach Concept EQS.

Mercedes-Maybach Concept EQS

Mercedes-Maybach Concept EQS

Reteta specifica departamentului exterior continua cu logo-urile double M dedicate montantilor centrali si stopurile unite cu o banda iluminata din LED-uri, in timp ce interiorul dispune, teoretic, de sase display-uri color si o consola centrala aproape interminabila, care desparte scaunele individuale, prezente in numar de patru.

Sub capota, masina prezentata publicului larg sub numele de Concept Mercedes-Maybach EQS gazduieste un sistem de propulsie electric, cu mentiunea ca detaliile legate de puterea totala, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sau autonomia maxima nu reprezinta decat un mister. Respectiva necunoscuta va renunta insa la acest statut in urmatoarea perioada de timp, daca luam in considerare faptul ca o varianta de serie este asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul anului viitor, evident.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes-Maybach Concept EQS
mai multe