Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are jante pe 24 de inch la exterior si sase display-uri color la interior

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are jante pe 24 de inch la exterior si sase display-uri color la interior
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are jante pe 24 de inch la exterior si sase display-uri color la interior
Distribuie pe Facebook

Cele doua culori de la nivelul caroseriei si scaunele invididuale despartite de o consola centrala interminabila completeaza seria atractiilor principale.

Prima generatie a gamei pe care Mercedes planuieste sa o vanda sub numele de EQE nu este singura noutate majora prezentata de compania germana in cadrul evenimentului IAA Mobility din Munchen. Ba dimpotriva: vizitatorii acestuia mai pot admira la fata locului si noul Mercedes-Maybach Concept EQS - un SUV care iese in evidenta in special prin caroseria finisata in doua culori si acompaniata de jante pe 24 de inch.

Mercedes-Maybach Concept EQS

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv un set de blocuri optice subdimensionate, contrastate de panoul urias care inlocuieste grila radiatorului, un intreg arsenal de logo-uri "double M" pentru montantii B - dar si un set de blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata de LED-uri si decorate cu crom, dupa cum aflam si din comunicatul de presa.

De cealalta parte a portierelor, la interior, noul Mercedes-Maybach Concept EQS a pregatit o configuratie cu patru scaune invididuale si o consola centrala (aproape) interminabila. Plus o plansa de bord high-tech - cu trei display-uri color unite intr-o suprafata cu aspect curbat, acelasi SUV oferind trei display-uri color, totodata, si la nivelul partii din spate a cabinei, nu doar pentru ocupantii locurilor fata, respectiv sofer si pasager.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic nu reprezinta, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta, conducerea companiei germane Mercedes preferand sa mentioneze - in schimb, ca o varianta de serie va intra pe linia de asamblare in 2022, versiunea de productie urmand a avea platforma primei generatii a masinii comercializate sub denumirea de EQS.

Mercedes-Maybach Concept EQS

Mercedes-Maybach Concept EQS

Mercedes-Maybach Concept EQS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes-Maybach Concept EQS
mai multe