Noua masina de la Suzuki e nebunie curata: are motor de Hayabusa, iar plafonul lipseste complet

Noua masina de la Suzuki e nebunie curata: are motor de Hayabusa, iar plafonul lipseste complet
  • Noua masina de la Suzuki e nebunie curata
  • Are motor de Hayabusa, iar plafonul lipseste complet
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o greutate de doar 970 de kilograme.

Ultima parte a primaverii marcheaza debutul unei noi masini marca Suzuki, oficialii constructorului din Tara Soarelui Rasare publicand - cu numai cateva clipe in urma, primele fotografii si informatii oficiale ale extremului concept Vision Gran Turismo.

Creata special pentru jocul conationalilor de la Polyphony Digital, respectiva reteta debuteaza cu o caroserie atent sculptata, printre principalele elemente de atractie numarandu-se - presupunand ca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, si grila uriasa de la nivelul partii frontale.

Suzuki Vision Gran Turismo

Suzuki Vision Gran Turismo

Seria vestilor bune continua - la exterior, cu pragurile laterale proeminente, jantele in cinci spite si evacuarea dubla, instalata in centrul difuzorului posterior de aer, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o plansa de bord cu design minimalist.

Daca vine vorba - in schimb, despre partea mecanica, masina prezentata de Suzuki publicului larg sub numele de Vision Gran Turismo impresioneaza in special prin propulsorul de sub capota: un benzinar cu patru cilindri si o capacitate de 1.340 de centimetri cubi, imprumutat de la Hayabusa.

Respectivei motorizari i se alatura trei unitati electrice - doua pe puntea fata si una la nivelul puntii spate, conceptul creat de oficialii constructorului din Tara Soarelui Rasare pentru jocul conationalilor de la Polyphony Digital dispunand de 426 CP.

Valoarea specifica vitezei de top si timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h - printre altele, nu reprezinta, din pacate, decat un mister si o necunoscuta de proportii, un comunicat de presa anuntand, pe de alta parte, ca greutatea respectivei retete nu depaseste pragul de 970 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2022