Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are 558 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are 558 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are 558 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai 3.5 secunde. Potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Anuntata oficial in urma cu doar o singura saptamana, chiar la sfarsitul lunii lui septembrie, cea mai noua creatie marca Volkswagen stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Denumit simplu, dar sugestiv ID.X Performance Concept, impresionantul proiect - care are la baza actualul ID.7, se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate, cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer in echipare, insa nici pragurile proeminente sau jantele aurii, cu diametrul de 20", nu vor trece intocmai neobservate.

Reteta caracteristica departamentului exterior se incheie - intr-un final, cu eleronul inspirat din lumea sporturilor cu motor, pe cand meniul de la interior debuteaza cu un volan in trei spite, insotit de diferite elemente rosii. Acelasi spectaculos sedan cu alura de fastback se mai poate lauda, din punct de vedere vizual, si cu scaune atent sculptate ori ceasuri de bord digitale, fisa cu specificatii de ordin tehnic aducand, in schimb, in prim plan doua unitati electrice - cate una pentru punte.

Multumita unei puteri de 558 CP, livrata tuturor celor patru roti, asa cum precizam, de altfel, si anterior, noua masina de la Volkswagen ar trebui sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in aproximativ 3.5 secunde, astfel ca din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare perforate. Afirmatie care se aplica si in cazul diferentialului cu alunecare limitata, proiectul denumit simplu, dar sugestiv ID.X Performance Concept plusand cu o suspensie capabila sa reduca garda la sol cu 60 de milimetri.

Distribuie pe Facebook
mai multe