Noua masina de strada la Lexus e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 305 CP si tractiune integrala in standard! Cum arata in realitate

Noua masina de strada la Lexus e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 305 CP si tractiune integrala in standard! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada la Lexus e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 305 CP si tractiune integrala in standard!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h ar trebui sa dureze aproximativ 5.0-5.1 secunde.

Organizata vreme de numai trei zile - in perioada 12-14 ianuarie, editia din acest an a legendarului Salon Auto de la Tokyo a gazduit un numar semnificativ de premiere, printre multiplele noutati dezvelite cu ocazia evenimentului respectiv facandu-si loc si impresionantul LBX Morizo RR Concept.

Asamblata dupa o reteta inspirata de celebra Toyota GR Yaris, spectaculoasa creatie a japonezilor se lauda cu o motorizare turbo in trei cilindri, cu capacitatea de 1.618 centimetri cubi - conceputa pentru a livra rotilor, prin intermediul unui sistem AWD controlat electronic, undeva in jurul a 305 cai putere.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic se incheie - intr-un final, cu transmisia automata in opt rapoarte a modelului mentionat anterior, astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in doar 5.0-5.1 secunde.

Lista atractiilor principale continua, in schimb, cu un set de spoilere agresiv stilizate - caracterizate de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, jante cu aspect unic si o pereche de praguri proeminente, cu precizarea ca din meniu nu lipsesc nici scaunele sport, volanul cu design in trei spite.

Distribuie pe Facebook
mai multe