Noul Audi Urban Concept prefigureaza masina viitorului

Noul Audi Urban Concept prefigureaza masina viitorului
Cum pana la Salonul Auto de la Frankfurt nu a mai ramas decat o luna, germanii de la Audi au dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu ultima lor creatie - noul Urban Concept, un design de studiu care graviteaza in jurul minimalismului si al sportivitatii.
Distribuie pe Facebook

In alta ordine de idei, ultima creatie a constructorului din Ingolstadt prefigureaza masina de oras a viitorului si este construita in jurul unor idei precum 'eficienta maxima' si 'greutate minima'. Mai mult de atat, designul noului Urban Concept nu are la baza nici un alt model Audi.

Noul Audi urban concept prefigureaza masina viitorului

Totusi, asta nu inseamna neaparat ca nu putem observa o serie de influente preluate de la gama actuala de modele a germanilor - iar cel mai elocvent detaliu este cel legat de grila frontala. Si, daca tot veni vorba de detalii elocvente, sa aruncam o privire si asupra jantelor; cu un design turbionar, cu un aspect bine definit si cu dimensiuni de 21 inci, acestea vor iesi in evidenta inca de la prima aparitie.

Noul Audi urban concept prefigureaza masina viitorului


De asemenea, mai trebuie precizat ca noul-si-neconventionalul Audi Urban Concept se bucura de un cockpit realizat din fibra de carbon, ce integreaza partea inferioara a celor doua scaune. In ceea ce priveste propulsia, ultima creatie a constructorului din Ingolstadt beneficiaza de doua motoare electrice si o baterie litiu-ion, combinatie ce ii va conferi ineditului concept german o acceleratie extrem de fulminanta. Sau, cel putin, asa afirma cei de la Audi, datele exacte lipsind la acest moment.

Noul Audi urban concept prefigureaza masina viitorului

Oricat de radical ar parea, noul Urban Concept nu poate fi prea departe de realitate. Mai ales daca tinem cont de faptul bavarezii de la BMW au sosit recent cu conceptul ce prefigureaza viitorul model electric i3.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi urban concept
mai multe