Noul concept Aston Martin Lagonda anulat in favoarea modelului Rapide

Noul concept Aston Martin Lagonda anulat in favoarea modelului Rapide
Conceptul de crossover al celor de la Aston Martin a fost dezvaluit in cadrul salonului de la Geneva, insa nu a dat prea multa lume pe spate. Se pare ca acest proiect 4x4 al britanicilor a ajuns la final si masina nu va mai fi proiectata in varianta de serie. Cei de la Aston Martin vor sa se concentreze asupra modeluli sedan in 4 usi Rapide care are mai multe probleme.
Distribuie pe Facebook

Modelul DB9 in 4 usi a fost numit Rapide. Este primul model Aston Martin cu 4 usi si 4 locuri. Este deja in productie si este o masina de serie, spre deosebire de conceptul Lagonda, primul crossover "cu aripioare".

Se pare ca acest concept Lagonda, facut pe o platforma de Mercedes, se intoarce la plansa de design. Adica nu se va produce asa cum a fost anuntat la Geneva. Pentru moment, englezii de la Aston lasa la o parte acest proiect si se concentreaza asupra limuzinei in 4 usi, Rapide.

Modelul Aston Martin Rapide fiind in productie, se vinde si are un oarecare succes. Insa modelul are destule probleme. Principala sa problema este lipsa de spatiu pentru pasagerii celor doua locuri din spate. Asa ca in loc sa lanseze un model nou, englezii au de gand sa imbunatateasca sedanul. Vor sa faca noul Rapide mai lung si mai incapator, astfel incat cele doua locuri din spate sa-ti dea impresia ca te aflii intr-o limuzina, spatioasa si eleganta. Se pare ca lucrurile se misca destul de incet la Aston Martin, pentru ca viitorul Rapide mai incapator va fi lansat abia peste 4 ani, conform oficialilor.


Distribuie pe Facebook
mai multe