Noul GTS Concept prefigureaza cel mai tare M4 pe care BMW planuieste sa-l ofere

Noul GTS Concept prefigureaza cel mai tare M4 pe care BMW planuieste sa-l ofere
  • Noul BMW M4 GTS ni se arata in primele fotografii oficiale
  • Conceptul bavarez se lauda cu numeroase elemente din carbon
  • Motorizarea de trei litri dispune acum de injectie de apa
Distribuie pe Facebook

Bavarezii de la BMW vor profita de editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach pentru a dezvalui in fata lumii intregi noul M4 GTS Concept.

Surprins in primele fotografii oficiale, impresionantul prototip al companiei din Munchen atrage in special prin finisarea mata a caroseriei, contrastata puternic de nuantele stralucitoare intalnite inclusiv la nivelul prelungirii frontale sau jantelor oferite intr-o combinatie 9.5 J x 19, respectiv 10.5 J x 20.

Antiteza in care se afla griul si portocaliul exteriorului nu reprezinta insa singura atractie vizuala, acelasi nou BMW M4 GTS Concept reusind sa ne atraga atentia si prin capota ventilata a motorului, prin eleronul supradimensionat si ajustabil destinat portbagajului sau prin accentele de fibra de carbon expusa.

BMW M4 GTS ConceptBMW M4 GTS Concept

BMW M4 GTS Concept

Despre modul in care se prezinta acum departamentul interior nu avem, cel putin pentru moment, nici un fel de informatie oficiala, bavarezii preferand sa traga peste parbriz, luneta si geamurile laterale o folie care sa ascunda probabil volanul sport, scaunele cu suport lateral marit si roll-cage-ul aparut in locul banchetei.

La fel de limitate sunt si detaliile referitoare la partea tehnica, cei de la BMW limitandu-se de-aceasta data la a afirma ca noul lor M4 GTS Concept gazduieste in compartimentul motor o unitate bi-turbo cu sase cilindri in linie, capacitate de trei litri si, deloc surprinzator, sistem de injectie de apa.

Astfel, valorile maxime depasesc in cazul de fata cei 431 de cai putere si 550 de Newton-Metri ce insotesc versiunea standard a modelului de inalta performanta din Munchen, fara totusi ca cineva sa stie cu cat sau cum au fost afectate valorile dintre dreptul sprintului 0 - 100 km/h, respectiv vitezei maxime.

Una peste alta, noul BMW M4 GTS Concept se va lasa admirat in fibra de carbon si altele chiar in weekendul care ne bate deja la usa, in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. In ceea ce priveste un model de serie, acesta ar putea debuta in cursul anului viitor, la un salon de mare anvergura.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW M4 GTS Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 August 2015