Noul Infiniti JX Concept, dezvaluit in premiera la Pebble Beach

Noul Infiniti JX Concept, dezvaluit in premiera la Pebble Beach
Nu stim de ce, insa japonezii de la Infiniti au impresia ca intreaga lume se afla in cautarea unui nou crossover de lux cu sapte locuri. Drept urmare, celebrul constructor de automobile a sosit la Pebble Beach Concours d'Elegance cu modelul JX, aflat momentan in stadiu de concept.
Distribuie pe Facebook

Privit de la exterior, noul Infiniti JX Concept se lauda cu numeroase elemente de design preluate de la spectaculosul concept Essence - iar aici ne referim in special la liniile grilei frontale, aspectul farurilor si, nu in ultimul rand, la forma montantilor D. Chiar si asa, inzestrat cu aceste detalii stilistice capabile sa-ti fure privirea, creatia constructorului japonez de automobile nu va castiga niciodata un concurse de frumusete. Iar motivele sunt cat se poate de evidente. Din pacate, interiorul nu a fost surprins decat intr-o singura fotografie, insa se poate observa cu usurinta ca noul Infiniti JX Concept va gazdui pana la sapte pasageri, intr-un mediu luxos si confortabil.

Noul Infiniti JX Concept, dezvaluit in premiera la Pebble Beach

Fiindca avem de-a face cu un concept car si nu tocmai cu un model de productie, detaliile tehnice lipsesc cu desavarsire. Totusi, pentru a compensa acest mic inconvenient, constructorul japonez a dezvaluit ca viitorul sau crossover de lux cu sapte locuri va fi propulsat de un motor in sase cilindri, cuplat la o transmisie CVT. De asemenea, nu ne-ar mira daca cei de la Infiniti ar adauga sub capota viitorului JX de serie si un motor electric, insa acest lucru ramane de vazut. In ceea ce priveste tipul tractiunii, viitorii clienti vor putea opta fie pentru un sistem de tractiune fata, fie pentru un sistem de tractiune integrala.

Noul Infiniti JX Concept, dezvaluit in premiera la Pebble Beach Noul Infiniti JX Concept, dezvaluit in premiera la Pebble Beach

Conform japonezilor de la Infiniti, versiunea de serie a conceptului JX va fi dezvaluita in premiera mondiala in luna noiembrie a acestui an, la Los Angeles Auto Show. Vanzarile vor demara la scurt timp dupa, in primavara anului 2012.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Infiniti JX Concept
mai multe