Noul Mini Cooper soseste la Detroit in versiunea John Cooper Works

Noul Mini Cooper soseste la Detroit in versiunea John Cooper Works
  • Mini publica primele fotografii ale noului John Cooper Works Concept
  • Automobilul va debuta in premiera mondiala luna viitoare, la Detroit
  • Propulsia ar putea fi asigurata de o unitate turbo de doi litri
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Versiunea de inalta performanta John Cooper Works a noului Mini Cooper va debuta in premiera mondiala la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit.

La scurt timp de la lansarea celei mai noi generatii a legendarului sau hatchback pe numa Cooper, compania britanica de automobile Mini pregateste o noua surpriza pentru fanii sai. Versiunea de inalta performanta John Cooper Works, caci acesta-i subiectul nostru principal, va debuta in premiera mondiala chiar in cursul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto International Nord-American de la Detroit isi va deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate.

Mini John Cooper Works Concept

Pana atunci insa, noul Mini John Cooper Works ni se dezvaluie in mai multe fotografii oficiale, hot-hatch-ul constructorului din Regat impresionand in special prin combinatia de gri Bright Highways si rosu aprins regasita la nivelul caroseriei. De asemenea, tot la nivelul caroseriei mai regasim si alte detalii sinonime cu sportivitatea suprema, prizele uriase ale partii frontale, extensiile prominente atasate aripilor laterale, eleronul pentru plafon si difuzorul posterior de dimensiuni generoase, accesorizat cu tips-uri imbracate in fibra de carbon, fiind dintre cele mai reprezentative. In plus, nu lipsesc din meniu nici jantele cu design in cinci spite, care ascund discuri de frana cu etriere finisate in rosu.

Mini John Cooper Works Concept

Mini John Cooper Works ConceptMini John Cooper Works Concept

In ceea ce priveste aspectul interior, fotografiile oficiale care sa prezinte acest departament lipsesc cu desavarsire pentru moment, situatie cu care ne intalnim si atunci cand vine vorba despre informatiile cu privire la fisa cu specificatii tehnce. Conform zvonurilor anterioare insa, cea mai noua generatie a hot-hatch-ului de inalta performanta Mini John Cooper Works ar putea fi pusa in miscare de o unitate turbo de doi litri si peste 200 cai putere.

Mini John Cooper Works Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mini John Cooper Works Concept
mai multe