Noul Subaru Legacy Concept debuteaza inaintea Salonului de la Los Angeles

Noul Subaru Legacy Concept debuteaza inaintea Salonului de la Los Angeles
  • Subaru prezinta noul Legacy Concept
  • Modelul va debuta oficial la Los Angeles
  • Designul exterior este unul agresiv
Distribuie pe Facebook

Subaru vine la Salonul Auto de la Los Angeles cu conceptul Legacy, autoturism ce anticipeaza viitoarea generatie a modelului cu acelasi nume din clasa medie.

Saptamana viitoare, la Los Angeles, vom vedea pe viu cum arata noile modelele de segment mediu ale Subaru. Pana atunci insa, compania nipona a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale noului concept Legacy, care prefigureaza modelul cu acelasi nume.

Vedem astfel un coupe in patru usi, cu o parte frontala dominata de o grila hexagonala, derivata dintr-un alt concept, Viziv. Farurile au un aspect futurist si o forma angulara. Tot in partea din fata regasim si doua guri de aerisire dispuse vertical, sub faruri, dar si o grila inferioara destul de mare, care dispune de finisaje cromatice.

Subaru Legacy Concept

Privit din lateral, noul Subaru Legacy Concept are un profil dinamic, datorat liniei plafonului si geamurilor laterale din spate care dau impresia de continuitate. Aripile au un design simplu si, combinate cu pneuri de dimensiuni mari, reprezinta una dintre trasaturile de design ale noului model. Aspectul de sportiva mai este completat si de lipsa manerelor la usile din spate, oglinzile laterale de dimensiuni reduse si portbagajul "sculptat" astfel incat privitorii au impresia ca acolo exista un eleron.

In partea din spate exista stopuri in forma literei C, care seamana destul de mult cu blocurile optice, alaturi de linii sculptate profund si garnituri din aluminiu argintiu. Noul Subaru Legacy Concept este vopsit intr-o nuanta speciala, numita "Ocean Silver Metallic".

Din pacate, imaginile interioare lipsesc la acest moment, insa compania afirma ca spatiul este suficient pentru patru persoane. Aici regasim tapiterie din piele maro cu accente de albastru si un ecran multi-functional, instalat in centrul tabloului de bord, ecran care poate fi comandat si cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei. Pentru a intari si mai mult impresia de agresivitate, volanului noului concept este in trei spite, iar schimbatorul de viteze a fost si el ajustat pentru a oferi o pozitie de condus mai sportiva.

Subaru Legacy Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2013