Noul Subaru LEVORG Concept, primele imagini oficiale

Noul Subaru LEVORG Concept, primele imagini oficiale
  • Noul Subaru LEVORG Concept va debuta luna viitoare, la Tokio
  • Prototipul anunta un automobil de serie pentru piata din Japonia
  • Sub capota se ascunde un motor turbo, de 1.6 litri
Distribuie pe Facebook

Subaru vine la Salonul Auto de la Tokio de luna viitoare cu un nou concept car, denumit LEVORG. Producatorul japonez a prezentat si cateva imagini teaser ale noului autoturism, care se afla momentan in dezvoltare, urmand va fi gata pentru productia de serie in 2014.

Prototipul Subaru este descris de oficialii niponi ca fiind un "sport tourer" si serveste drept model de referinta pentru un automobil care va fi lansat in cursul anului viitor, pe piata auto din Japonia. Potrivit companiei, numele "LEVORG" este o combinatie de trei cuvinte, "Legacy", "Revolution" si "Touring", ceea ce inseamna ca mostenirea companiei va fi dusa mai departe, insa noul tourer va fi ceva cu adevarat revolutionar.

Subaru LEVORG Concept

Japonezii nu dau foarte multe detalii tehnice si specificatii legate de conceptul lor, insa precizeaza ca viitorul Subaru Levorg va avea un motor nou turbo, de 1.6 litri, cu injectie directa. O alta caracteristica a conceptului va fi aceea ca este echipata cu noua generatie a sistemului de asistenta EyeSight, care are adaugate multe functii de siguranta aditionale.

LEVORG nu va fi insa singurul concept de la standul Subaru din Tokio, japonezii anuntand inca doua concept car-uri in premiera mondiala. Este vorba despre SUV-ul Cross Sport design si despre noul Crossover 7. Primul, Cross Sport Concept reprezinta viziunea Subaru a noului trend in materie de SUV-uri si beneficiaza de o lungime de 4.3 metri, avand un interior confortabil, precum si un spatiu de bagaje "abundent".

Subaru LEVORG Concept

Crossover 7 este, asa cum ii sugereaza si numele, un automobil cu sapte locuri. Potrivit comunicatului de presa al Subaru, noul autoturism are un look urban sofisticat, insa exteriorul sau duce cu gandul si la capacitatea de a putea fi condus pe drumuri mai dure. Interiorul lui Crossover 7 este elegant si spatios, cuprinzand printre altele si scaune din piele in culoarea bronzului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Subaru LEVORG Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2013