Noul VisionC Concept anunta primul coupe in patru usi de la Skoda

Noul VisionC Concept anunta primul coupe in patru usi de la Skoda
  • Skoda a dezvaluit primele imagini ale noului VisionC Concept
  • Prototipul anticipeaza primul coupe cu patru usi al cehilor
  • Propulsia este asigurata de un motor 1.4 TSI de 110 CP
Distribuie pe Facebook

Desfasurata in perioada 6 - 16 martie, cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva 2014 va marca debutul unui nou inceput pentru cehii de la Skoda. Despre ce este insa vorba mai exact, ramane sa aflam din randurile urmatoare.

Inaugurat in urma cu aproximativ un deceniu, odata cu introducerea pe piata a modelului Mercedes CLS, segmentul coupe-urilor cu patru usi a evoluat extrem de rapid, fanii acestui gen de automobile avand in prezent la dispozitie numeroase optiuni.

Skoda VisionC Concept

Si totusi, in cazul in care nici una dintre propunerile facut de germanii de la Audi, BMW, Mercedes si chiar Volkswagen nu-ti surade pe deplin, ei bine... sa stii ca nu este cazul sa disperi. Nu de alta, dar cehii de la Skoda se pregatesc si ei sa intre pe acest teritoriu. Iar primul pas in acest sens a fost facut deja!

Urmand a fi dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show 2014, noul VisionC Concept se bucura de un design extrem de agesiv si dinamic, scos in evidenta atat de blocurile optice ascutite si reduse ca dimensiuni, cat si de numeroasele linii angulare si forme proeminente pe care le putem admira in special la nivelul partii frontale si posterioare.

Skoda VisionC Concept

Din pacate, fotografiile care surprind aspectul interior lipsesc cu desavarsire la acest moment, producatorul ceh de automobile multumindu-se sa afirme, in schimb, ca prototipul care anticipeaza primul coupe cu patru usi din istoria sa este construit pe platforma modulara MQB.

De asemenea, oficialii Skoda au oferit cateva informatii si cu privire la propulsia noului VisionC Concept, aceasta fiind asigurata de o unitate turbo de 1.4 litri si 110 cai putere capabila sa ruleze atat pe benzina, cat si pe gaz natural. Astfel, automobilul constructorului ceh indeplineste inca de pe acum standardele EU2020 multumita emisiilor de dioxid de carbon de numai 91 grame per kilometru.

Skoda VisionC Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe