Nu e opera vreunui tuner, ci noua masina de 300 CP de la Volkswagen. VIDEO ca sa te convingi si singur

Nu e opera vreunui tuner, ci noua masina de 300 CP de la Volkswagen. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Volkswagen prezinta la Geneva primul T-Roc R din istoria companiei
  • Conceptul german ofera un motor 2.0 turbo cu 300 CP si tractiune integrala
  • Modelul de serie este asteptat in showroom-uri inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie si-ar putea face aparitia in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul acestui an, la un pret de aproximativ 40.000 de euro.

Programata sa se desfasoare in perioada 7 - 17 martie 2019, editia cu numarul 89 a celebrului Geneva International Motor Show promite sa aduca in fata publicului larg zeci de automobile noi, dar si concept car-uri dintre cele mai spectaculoase.

Din cadrul evenimentului care sta sa inceapa nu vor lipsi nici nemtii de la Volkswagen, oficialii companiei producatoare de masini din Wolfsburg urmand a intampina persoanele care le vor trece pragul inclusiv cu primul T-Roc R din istorie.

Un simplu prototip la momentul de fata, crossover-ul cu motor 2.0 turbo de 300 de cai putere si tractiune integrala este asteptat sa isi faca aparitia in showroom-urile europene inainte de sfarsitul acestui an, la un pret de aproximativ 40.000 de euro.

Animat de sistemul de propulsie al actualului Golf R, conceptul Volkswagen T-Roc R are nevoie de numai 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, de unde si discurile de franare de dimensiuni generoase din spatele jantelor.

O suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri pune capat pachetului tehnic care insoteste masina progoramata sa debuteze cu ocazia celei de-a 89-a editii a celebrului Geneva International Motor Show, insa vestile bune nu se sfarsesc aici.

In stilul caracteristic automobilelor de inalta performanta, crossover-ul german cu motor 2.0 turbo de 300 de cai putere si tractiune integrala aduce in prim-plan inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus aripi laterale proeminente.

La interior, departe de privirile curiosilor, conceptul Volkswagen T-Roc R este insotit de un volan cu design in trei spite si parte inferioara plata, scaune fata cu suport lateral marit, dar si ornamente vopsite in culoarea caroseriei cu cinci portiere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2019