Oare asa va arata SUV-ul compact produs de Bentley in viitorul apropiat?

Oare asa va arata SUV-ul compact produs de Bentley in viitorul apropiat?
  • Noul SUV s-ar putea lansa in 2016
  • Bentley a spus ca vrea sa produca un SUV compact
  • Dimensiunea este intre Cayenne si Macan
Distribuie pe Facebook

Nu demult, britanicii de la Bentley au confirmat ca lucreaza la doua noi modele. E vorba de un SUV compact si de un model sport.

Celebrul designer de masini Theophilus Chin, care a mai redesenat in trecut o multime de alte masini inainte ca ele sa apara in realitate, a facut recent schita unui posibil SUV Bentley compact. Si rezultatul final pare a fi cat se poate de aproape de adevar. Mai ales, daca ne gandim ca englezii au mentionat ca urmeaza sa lanseze un SUV compact de dimensiuni mult mai reduse fata de actualul Bentayga, mai mic decat Porsche Cayenne, dar mai mare decat Macan. Cel mai probabil, noul SUV va fi produs pe platforma lui Macan incepand cu anul viitor.

Bentley se pare ca are un succes urias cu cel mai scump si performant SUV al momentului, noul Bentayga, un SUV care a dus preturile pentru un automobil utilitar la un nou nivel. In special datorita ceasului elvetian realizat manual care se poate comanda optional, pentru a putea fi montat direct pe bord, ceas care costa mai mult decat masina in sine, circa 250.000 de Euro.

Bentley SUV compact

Si ca sa profite de acest succes si de faptul ca in lume SUV-urile de orice dimensiune, de la Nissan Juke, pana la Audi Q7, prind teren tot mai mult si incep sa devina mai cautate decat sedanurile sau masinile hatchback, s-a hotarat sa intre si intr-un segment putin inferior, acolo unde sa vanda un SUV compact de lux, al carui pret este posibil sa inceapa de sub pragul celor 100.000 de Euro. O alta dovada ca SUV-urile sunt de mare succes in toata lumea este si faptul ca producatorul autohton romanesc, Dacia, vinde cel mai bine modelul Duster. Si chiar daca discutam de un alt segment, e clar ca cerintele clientilor sunt similare si vor mai mult de la o masina: sa poata ajunge oriunde cu ea, sa fie mai sigura si sa fie incapatoare.

Sursa: www.theophiluschin.com

Distribuie pe Facebook
mai multe