OFICIAL: Dacia lanseaza in 2012 primul monospace romanesc!

OFICIAL: Dacia lanseaza in 2012 primul monospace romanesc!
Dacia a inceput in mare forta revolutia masinilor autohtone. Dupa ce a debutat in tromba cu Logan si Sandero, acum si-a gasit apogeul cu SUV-ul Duster. Dar se pare ca Dacia nu se opreste aici si va produce incepand cu 2012 primul monospace romanesc.
Distribuie pe Facebook

Producatorul Dacia a anuntat ca din 2012 romanii cu familie mai numeroasa se vor putea plimba in cel mai nou model al companiei. Este vorba de un monospace cu 7 locuri sau 8 locuri. Dacia mai are pe piata un monovolum cu 7 locuri, Logan MCV, dar acum este vorba de o masina complet noua, destinata transportului de persoane + bagajele aferente.

Se pare ca nu este vorba de un Scenic mai ieftin ci mai degraba de un Kangoo alungit. Va avea doua portiere culisante laterale si va fi vanduta si in varianta utilitara, asa cum deja ne-am obisnuit. Practic, va fi un Logan MCV mai generos si mai ergonomic.

Este posibil ca Dacia sa prezinte noul monospace oficial, in varianta reala, la salonul de la Geneva din 2011, care va avea loc in martie. Insa varianta care va iesi sigur pe piata va fi prezentata la salonul de la Frankfurt. Totul este pregatit pentru comercializare in 2012. Daca despre aspectul exterior exista inca dubii, despre motoare stim cu siguranta ca vor fi cele de pe Dacia Duster. Iar despre denumirea modelului, momentan, nu exista niciun indiciu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 August 2010