Parca ai nimerit intr-o naveta spatiala. Asa arata, de fapt, interiorul noii masini de la Skoda

Parca ai nimerit intr-o naveta spatiala. Asa arata, de fapt, interiorul noii masini de la Skoda
  • Skoda prezinta la Salonul Auto de la Shanghai primul SUV Coupe din istoria marcii
  • Noul Vision E Concept este pus in miscare de doua motoare electrice cu 306 CP
  • Respectivul model anunta inclusiv patru scaune rotative si cinci display-uri color
Distribuie pe Facebook

In mai putin de doua saptamani, cu ocazia Salonului Auto programat sa se desfasoare la Shanghai in perioada 19 - 28 aprilie, oficialii Skoda vor prezenta in fata lumii intregi primul SUV Coupe din istoria companiei.

Are 30 de zile si este cunoscuta in popor sub denumirea Prier. Pentru iubitorii de masini din lumea intreaga insa, cel mai important detaliu cu privire la luna aprilie este faptul ca aceasta gazduieste nu unul, ci doua mari saloane auto.

Primul dintre acestea este cel de la New York, care va lua startul chiar la sfarsitul saptamanii viitoare. Cinci zile mai tarziu de la momentul dat, pe data de 19 aprilie, va debuta editia cu numarul 17 a evenimentului Auto Shanghai.

Skoda Vision E

La invitatia salonului auto organizat in orasul numarul 1 ca marime din China au raspuns prezent si cehii de la Skoda. Oficialii producatorului din Mlada Boleslav vor aduce aici primul SUV Coupe din istoria de peste 120 de ani a marcii.

Vorbim, mai exact, despre conceptul Vision E, pus in miscare de doua motoare electrice care livreaza ambelor punti undeva in jurul a 306 cai putere. De asemenea, modelul in cauza mai anunta si o autonomie de pana la 500 km.

Daca aruncam in schimb o privire asupra dimensiunilor, observam ca surpriza companiei Skoda pentru vizitatorii evenimentului Auto Shanghai 2017 masoara numai 4.645 mm in lungime. Pe romaneste, este mai scurta decat un Kodiaq.

Tot din acest punct de vedere, noul Vision E anunta un minus de 36 milimetri in dreptul inaltimii. Conceptul cehilor se revanseaza la capitolele latime, respectiv ampatament, unde depaseste cu putin primul SUV din Mlada Boleslav.

Skoda Vision E

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, reamintim ca meniul din cazul de fata include toate dotarile si echipamentele necesare rularii autonome de nivel 3. Acestora li se vor alatura, aflam astazi, si alte ingrediente magice.

Fara niciun fel de alta introducere sau prezentare, creatia celor de la Skoda mai dispune si de portiere electrice. Plus scaune rotative, care se invart automat - la deschiderea usilor, cu fata spre exterior pentru a facilita accesul la interior.

O alta chestiune interesanta consta in faptul ca fata fiecareia dintre cele patru portiere a primit un suport special ce permite incarcarea wireless a telefonului mobil. Apoi avem... scaune rabatabile pentru soferul si pasagerul din dreapta.

Un concept car in adevaratul sens, noul Vision E a renuntat la vechile butoane fizice in favoarea unor comenzi tactile de ultima ora. Altfel spus, pasagerii vor avea la dispozitie - pentru diverse scopuri, nu mai putin de cinci display-uri diferite.

Skoda Vision E

Skoda Vision E - Interior

Skoda Vision E - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2017