Peugeot joaca tare. Francezii baga in productie noua masina de 400 de cai

  • Peugeot baga in productie conceptul 508 Sport Engineered
  • Anuntul a fost facut chiar de catre seful companiei franceze
  • Data primelor livrari ramane un mister pentru moment
Distribuie pe Facebook

Anuntul a fost facut chiar de catre Jean-Philippe Imparato, seful companiei din Hexagon. Oficialul nu a oferit insa si alte informatii cu privire la versiunea de serie a conceptului 508 Sport Engineered.

Daca nu ai aflat deja pana acum, Peugeot prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva o varianta ceva mai speciala a noului 508.

Este vorba despre conceptul Sport Engineered, de a carei propulsie se ocupa un sistem hibrid cu doua motoare electrice si un benzinar turbo din familia THP.

Aceasta solutie ii ofera modelului francez undeva in jurul a 400 de cai, suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar 4.3 secunde.

Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Peugeot mai spune despre noul 508 Sport Engineered Concept ca are nevoie de exact 12 secunde si jumatate pentru a parcurge clasicul sfert de mila.

In ceea ce priveste viteza maxima, ei bine... automobilul lansat in cadrul evenimentului Geneva International Motor Show 2019 este limitat la 250 km/h.

Cat despre eficienta modelului francez, trebuie mentionat ca acesta reuseste sa bifeze 50 km cu zero litri de benzina multumita perechii de motoare electrice.

Lasand deoparte performantele tehnice, descoperim conceptul Sport Engineered ca fiind un Peugeot 508 care emana sportivitate cu fiecare detaliu estetic.

Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Spoilerele agresiv stilizate, evacuarea dubla si jantele pe 20" se numara printre principalele atractii exterioare, pe cand interiorul vine cu alcantara, carbon si altele.

Vestea cea mai interesanta cu privire la modelul prezentat cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva este ca va fi produs in serie.

O spune chiar Jean-Philippe Imparato, seful companiei franceze, fara a preciza insa cand vor ajunge pe strazile primele exemplare si / sau sub ce forma.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Peugeot 508 Sport Engineered Concept
mai multe