Peugeot prezinta noul SXC Concept, un crossover al viitorului

Peugeot prezinta noul SXC Concept, un crossover al viitorului
Debutul Salonului Auto de la Shanghai se apropie cu pasi repezi, iar vestile extraordinare venite de pe continentul asiatic nu intarzie sa apara. Daca majoritatea constructorilor se pregatesc sa dezvaluie noi modele in cadrul salonului, iata ca francezii de la Peugeot planuiesc sa incante publicul prezent cu un spectaculos concept, ce vine sub forma unui crossover al viitorului.
Distribuie pe Facebook

Botezat SXC, noul concept car poarta semnatura studioului Peugeot din Shanghai si beneficiaza de un design capabil sa schimbe odata pentru totdeauna segmentul crossover-elor. Ba chiar mai mult de atat, spectaculosul Peugeot SXC Concept se poate lauda cu un aspect elegant si agresiv in acelasi timp, inspirat de lumea SUV-urilor si a modelelor sedan. De asemenea, noul concept car al francezilor de la Peugeot stie cum sa se faca remarcat, in lista cu atractii principale inscriindu-se blocurile optice cu LED-uri, usile cu deschidere opusa, trapa panoramica, jantele uriase pe 22 inci, interiorul dramatic stilizat si, nu in ultimul rand, scaunele spate individuale, despartite de prezenta unei console centrale ce se intinde de-a lungului intregului cockpit.

Peugeot prezinta noul SXC Concept, un crossover al viitorului

In ceea ce priveste trenul de rulare, apetisantul Peugeot SXC Concept beneficiaza de tehnologia HYbrid4. Asadar, cel mai nou concept al constructorului francez va fi propulsat de o combinate intre un motor pe benzina situat in partea frontala, 1.6 THP de 218 cai putere, si un motor electric situat in partea din spate ce dezvolta nu mai putin de 95 cai putere. Rezultatul? In ciuda unei puteri maxime de 313 CP, Peugeot SXC Concept se lauda cu un consum de carburant de numai 5.8 litri la 100 kilometri, respectiv emisii de CO2 de doar 143 grame pe kilometru. De asemenea, modul complet electric nu lipseste, consumul de carburant si emisiile de CO2 fiind in acest caz inexistente.

Peugeot prezinta noul SXC Concept, un crossover al viitorului

Noul Peugeot SXC Concept va debuta in premiera mondiala la Shanghai Motor Show 2011, eveniment ce se desfasoara intre 21 - 28 aprilie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Peugeot SXC Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2011