Poze spion cu Wiesmann Coupe

Poze spion cu Wiesmann Coupe
Producatorul de masini exotice Wiesmann testeaza un nou model coupe. Este cel mai probabil vorba de anuntatul GT MF5, care din pacate nu se mai poate bucura de motorul V10 care echipa BMW M5 si M6. La fel de probabil este sa si vedem in viitor masinile Wiesmann dotate cu noul propulsor BMW de 4.4 litri Turbo.
Distribuie pe Facebook

Modelele Wiesmann MF5 si GT MF5 aveau pana acum motoarele V10 de 507 cp de la BMW, aceleasi motoare care erau pe M5 si M6. Insa, de cand cu noile reglementari ecologice, BMW a incetat producerea acestor motoare, iar noile modele care vor avea sigla diviziei Motorsport vor avea noi motoare V8, de 4.4 litri, dar supraalimentate.

Un set de fotografii spion de pe Autoblog arata noul GT MF5 la o plimbare de test. Nu se stie inca ce motor are sub capota noua creatie a celor de la Wiesmann, insa sunt sanse mari ca aceasta sa ascunda sub capota noul motor BMW de 560 de cp.

In cursul anului viitor se va lansa oficial modelul MF5 si GT MF5 de la Wiesmann in configuratia noua. O masina cu aproape 600 de cp, tractiune spate si o caroserie extrem de usoara, nu poate fi decat o prezenta placuta in peisajul masinilor exotice. Asteptam detalii!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Wiesmann Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2010