Premiera: Acesta este noul Mercedes A-Class Concept

Premiera: Acesta este noul Mercedes A-Class Concept
Hai sa fim sinceri si sa recunoastem. Actuala generatie a modelului Mercedes A-Class nu se poate lauda cu un design atragator si pare mai degraba un smart pe steroizi. Dar toate aceste neajunsuri sunt pe cale sa dispara. Un nou A-Class este pe drum, iar acest concept reprezinta dovada perfecta in acest sens!
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala la editia de acest an a Shanghai Motor Show, noul Mercedes A-Class Concept pare genul de masina venita de pe alta planeta: liniile spectaculoase si formele incitante concentrate intr-un numar urias reprezinta dinamismul in cea mai atragatoare forma a sa. O capota lunga a motorului, o silueta agresiva si un profil impunator se inscriu intr-o lunga lista cu atractii estetice, rezultatul final fiind un concept care va ramane intiparit adanc in memoria ta pentru o perioada buna de timp.

Premiera: Acesta este noul Mercedes A-Class Concept

De asemenea, este aproape imposibil sa nu remarci partea frontala dramatic stilizata, ce beneficiaza de prezenta unei grile frontale inzestrata cu faimoasa stea. Asa cum era de asteptat, blocurile optice beneficiaza de tratamentul LED, in timp ce jantele se lauda in fata tuturor cu un design fascinant - doua ingrediente ce nu ar trebui sa lipseasca din reteta unui concept al zilelor noastre. Profilul lateral similar unui coupe va atrage privirile celor din jur inca de la prima aparitie a noii creatii din Stuttgart, detaliile spectaculoase prezente la exterior fiind transpuse la interior prin linii futurise si forme ce nu vor intra prea curand in productia de serie.

Premiera: Acesta este noul Mercedes A-Class Concept

Pe scurt, viitorii pasageri vor aprecia panoul de bord dotat cu prize de aer ce reamintesc de motoarele unui avion. Mai mult de atat, ispititorul Mercedes A-Class Concept beneficiaza de patru scaune individuale si consola ce se intinde de-a lungul intregului cockpit, atingerea finala fiind adusa de volanul in trei spite si schimbatorul dramatic stilizat. De asemenea, instrumentele de bord se lauda cu o nuanta aprinsa de rosu, display-ul prezent in partea superioara a bordului fiind operabil prin intermediul unui joystick.

Premiera: Acesta este noul Mercedes A-Class Concept

In ceea ce priveste trenul de rulare, noul Mercedes A-Class Concept ascunde sub capota un motor turbo de 2.0 litri, ce dezvolta nu mai putin de 210 CP - putere transmisa exclusiv rotilor fata prin intermediul unei cutii cu dublu ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes A-Class Concept
mai multe