Primul SUV cu bena de la BMW. Cum arata pe viu

Primul SUV cu bena de la BMW. Cum arata pe viu
  • BMW a prezentat de curand conceptul unei camionete de lux
  • Pick-up-ul X7 are la baza cel mare SUV al bavarezilor
  • Propulsia este asigurata de un benzinar cu 340 de cai putere
Distribuie pe Facebook

In compartimentul motor, ineditul automobil gazduieste o motorizare turbo pe benzina, de trei litri si 340 de cai putere.

In timp ce Mercedes pregateste pensionarea primei sale camionete, cunoscuta in lume sub numele de X-Class, BMW prezinta in fata intregii planete conceptul unui pick-up de lux, construit pe platforma noului X7.

Vorbim, ce este drept, despre un proiect care nu va vedea niciodata lumina de la capatul liniei de productie, realizat de un grup de 12 stagiari de la uzina din Munchen pe parcursul unei perioade de aproximativ zece luni.

Sub capota, inedita masina a companiei bavareze imprumuta motorizarea turbo de trei litri si 340 de cai putere a versiunii X7 xDrive40i, la care se adauga o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Din punctul de vedere al dimensiunilor si greutatii, pick-up-ul de la BMW se poate lauda atat cu un plus de zece centimetri la nivel de lungime, cat si cu un minus de 200 de kilograme in urma folosirii intense a fibrei de carbon.

BMW X7 Pick-Up - Poze Reale

BMW X7 Pick-Up - Poze Reale

BMW X7 Pick-Up - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2019