Pune pauza la tot ce faci si intra imediat aici. Avem primele imagini oficiale cu noul BMW Seria 8!

Pune pauza la tot ce faci si intra imediat aici. Avem primele imagini oficiale cu noul BMW Seria 8!
  • Primele imagini oficiale ale noului BMW Seria 8 Concept au scapat pe internet
  • Automobilul bavarez prezinta un design remarcabil, agresiv si elegant deopotriva
  • Debutul public va avea loc cu ocazia Concursului de Eleganta de la Villa d’Este
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului BMW Seria 8 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu numai cateva zile inaintea premierei mondiale a automobilului bavarez din cadrul Concursului de Eleganta de la Villa d’Este.

Zvonurile potrivit carora BMW ar pregati lansarea unei versiuni moderne a legendarului Seria 8 au devenit realitate la inceputul acestei luni, atunci cand sefii companiei bavareze au anuntat ca respectivul automobil va debuta sub forma de concept car cu ocazia Concursului de Eleganta de la Villa d’Este.

Si chiar daca pana la startul evenimentului anterior mentionat au mai ramas cateva zile, ei bine... asteptarea a luat deja sfarsit: primele fotografii oficiale ale prototipului din care se va naste un rival pentru Mercedes S-Class Coupe si Bentley Continental GT au ajuns pe internet in dimineata zilei de astazi.

Dupa cum putem observa din aceste imagini pe care sefii BMW ar vrea, daca s-ar putea, sa nu le vada absolut nimeni, noul Seria 8 Concept propune un design remarcabil, cu o parte frontala caracterizata de blocuri optice subtiri, dar alungite, prize de aer supradimensionate, dar si o capota bombata a motorului.

Cat despre reteta partii posterioare a prototipului bavarez, aceasta pare sa aduca in prim plan ingrediente precum cele ce urmeaza: un spoiler agresiv stilizat, cu evacuari montate aproape central, doua stopuri care preiau din insusirile farurilor - subtiri, dar alungite, plus un eleron incorporat in capota portbagajului.

Intr-un final, noul BMW Seria 8 Concept se mai remarca la exterior si printr-un set de aripi laterale proeminente, jante din aliaj in cinci spite duble sau oglinzi retrovizoare subtiri, in timp ce meniul interior... ei bine, acesta ramane pentru moment unul dintre cele mai mari mistere ale respectivului automobil.

Potrivit informatiilor facute publice de sefii companiei bavareze la inceputul acestei luni, o versiune de productie a prototipului pregatit pentru Concursul de Eleganta de la Villa d’Este va fi lansata pe piata in cursul anului 2018, cel mai probabil pe o platforma imprumutata de la Seria 7 G11 / G12.

BMW Seria 8 Concept - Primele poze

BMW Seria 8 Concept - Primele poze

BMW Seria 8 Concept - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2017