Saab 9-4X BioPower - masinile de teren debuteaza in ecologie

In cadrul salonului auto din Los Angeles ce va avea loc in noiembrie, va fi prezentat si lansat cel mai nou membru al familiei suedeze. Credeati vreo secunda ca Saab a murit, asa cum se zvonea? Nicidecum. Saab intra acum intr-o era noua, cu masina ecologica 9-4X, un cross-over compact revolutionar.
Distribuie pe Facebook

Organizatorii unuia din cele mai mari saloane auto din Statele Unite, cel din Los Angeles, au anuntat ca printre cele peste 20 de premiere mondiale din cadrul evenimentului se va numara si Saab 9-4X.

Saab 9-4X BioPower - masinile de teren debuteaza in ecologie Saab 9-4X BioPower - masinile de teren debuteaza in ecologie

Viitorul Saab de serie se asteapta sa fie la fel ca modelul anuntat in 2008, la salonul de la Detroit, cand era numai un concept. Noutatea este insa motorizarea, care se asteapta sa fie una foarte ecologica, un hibrid capabil sa consume numai 3 litri la 100/km. Asta datorita sistemului BioPower cu care se mandreau suedezii inainte sa aiba problemele cauzate de criza...

Saab 9-4X BioPower - masinile de teren debuteaza in ecologie

Printre motoarele mai putin ecologice cu care se asteapta sa fie dotat noul Saab se numara un 2.0 Turbo, dar si un V6 sanatos, gata sa faca pe placul clientilor care-si vor putea comanda un cross-over marca Saab incepand cu 2011.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Saab 9-4X
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 August 2010