Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Bugatti Vision Gran Turismo devine realitate

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Bugatti Vision Gran Turismo devine realitate
  • Bugatti Vision Gran Turismo prinde viata cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
  • Concept car-ul companiei din Molsheim va putea fi condus in jocul GranTurismo 3
  • Lista cu bunatati include caroserie din carbon, motorizare W16 si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Proiectat special pentru a incanta fanii urmatorului titlu din seria Gran Turismo, noul Bugatti VGT a prins viata cu ocazia Salonului Auto desfasurat zilele acestea la Frankfurt.

Privit de la exterior, impresionantul concept car al producatorului din Molsheim atrage numaidecat privirile celor din jur datorita pachetului aerodinamic dramatic stilizat, care are mai degraba un rol functional decat unul pur estetic.

Bugatti Vision Gran TurismoBugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo

Blocurile optice alungite pe orizontala, prizele de aer omniprezente la nivelul caroseriei, dar si eleronul supradimensionat sau jantele din aliaj cu prindere centrala si design in sapte spite duble nu reprezinta singurele atractii intalnite aici, acelasi Bugatti Vision Gran Turismo cucerindu-se si prin paintjob-ul in doua culori, ce omagiaza victoriile legendarului Type 57 Tank.

La interior, impresionantul concept car al producatorului din Molsheim continua sa adopte elemente inspirate din lumea sporturilor cu motor, volanul detasabil cu display digital si scaunele racing ce dispun de centuri de tip ham fiind doar doua dintre argumentele capabile sa ne sustina afirmatia.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Bugatti Vision Gran Turismo refuza chiar si in ceasul al 13-lea sa ne comunice cifrele si numerele sale exacte, singura informatie cu privire la acest aspect dezvaluindu-ne ca propulsia este asigurata si in cazul de fata tot de o motorizare W16. O motorizare W16 care lucreaza, alaturi de un sistem de tractiune integrala pentru o viteza maxima de 400+ km/h, mai exact.

Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze Bugatti Vision Gran Turismo
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2015