Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Audi E-Tron Quattro Concept, imagini reale

  • Salonul Auto de la Frankfurt aduce in prim plan noul Audi E-Tron Quattro
  • Conceptul german ofera trei motoare electrice si pana la 503 cai putere
  • Autonomia totala depaseste 500 de kilometri, promit oficiala din Ingolstadt
Distribuie pe Facebook

Pe langa generatia cu numarul cinci a modelului A4, respectiv varianta Plus a super-limuzinei S8, Audi mai expune in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt si conceptul E-Tron Quattro.

Anuntat chiar la mijlocul acestei luni, noul Audi E-Tron Quattro este animat de trei motoare electrice si un pachet generos de baterii, ce dezvolta 435 de cai putere in mod normal. Si spunem in mod normal fiindca, pentru scurte perioade de timp, valorile maxime urca pana la 503 CP si 800 Nm, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 4.6 secunde.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro ConceptSalonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro Concept

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro Concept

Nu performantele in linie dreapta - la care mai adaugam si viteza de top limitata la 210 kilometri pe ora, reprezinta insa punctul forte in cazul de fata, conceptul cu propulsie electrica pregatit de compania germana pentru Salonul Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt impresionand in special prin autonomia totala de peste 500 de kilometri.

De asemenea, acelasi nou Audi E-Tron Quattro se mai poate lauda si cu un timp de numai 50 de minute pentru incarcarea pachetului de baterii prezent la datorie, fisa cu specificatii tehnice incheindu-se cu coeficientul aerodinamic record de 0.25, respectiv dimensiunile deloc generoase, care arata in felul urmator: lungime de 4.88 metri, latime de 1.93 metri si inaltime de 1.54 metri.

Asa cum precizam si anterior, design-ul exterior mimeaza silueta unui SUV Coupe, pe cand meniul interior isi intampina viitorii pasageri cu display-uri OLED, scaune individuale si un portbagaj capabil sa 'gazduiasca' aproximativ 615 litri de bagaje.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro Concept

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro Concept

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro Concept

Sursa Foto: www.autoblog.com / www.unitedpictures.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Audi E-Tron Quattro Concept
mai multe