Seamana cu un X6, dar vine de la o marca accesibila. Acesta ar putea fi primul SUV Coupe pentru popor

Seamana cu un X6, dar vine de la o marca accesibila. Acesta ar putea fi primul SUV Coupe pentru popor
  • Skoda prezinta oficial conceptul Vision E
  • Automobilul ceh ofera doua motoare electrice
  • Lista cu dotari include rulare autonoma de nivel 3
Distribuie pe Facebook

Skoda prezinta cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Shanghai in perioada 21 - 28 aprilie primul SUV Coupe din istoria de peste 120 de ani a marcii.

Cunoscut sub numele de Vision E, respectivul model de origine ceha face momentan parte din categoria concept car-urilor si impresioneaza in special prin tehnologiile din dotare.

Vorbim, pentru inceput, despre sistemul de propulsie cu doua motoare eletrice, 306 cai putere si tractiune integrala, ce asigura o autonomie maxima de pana la 500 de kilometri.

Din meniu nu lipsesc insa nici blocurile optice frontale cu matrice de LED-uri, camele care inlocuiesc oglinzile retrovizoare sau controlul anumitor functii prin intermediul gesturilor.

Acelasi SUV Coupe de la Skoda mai propune, de asemenea, si patru scaune rotative, cinci display-uri color, plus toate echipamentele necesare rularii autonome de nivel 3.

In ceea ce priveste dimensiunile caroseriei atipice, respectivul concept de origine ceha anunta o lungime de 4.688 milimetri, in timp ce ampatamentul masoara 2.851 de milimetri.

Lor li se alatura o latime de 1.924 de milimetri, dar si o inaltime de 1.591 de milimetri, astfel ca avem de-a face cu un model mai scurt, mai scund si mai dat decat un Kodiaq.

Primul SUV Coupe din istoria de peste 12 decenii a marcii Skoda va debuta public, dupa cum precizam si anterior, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai din perioada 21 - 28 aprilie.

Nimeni nu stie inca daca sau data la care conceptul Vision E va primi si o versiune de serie, oficialii cehi anuntand in schimb lansarea unui model cu propulsie hibrida pentru anul 2019.

Mai mult de-atat, exista promisiunea introducerii unui total de cinci masini 100% electrice - construite cel mai probabi pe platforma modulara MEB, pana la mijlocul decadei 2020.

Skoda Vision E Concept

Skoda Vision E Concept

Skoda Vision E Concept

Skoda Vision E Concept

Skoda Vision E Concept

Skoda Vision E Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Skoda Vision E Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2017