Secretul Audi: acesta sa fie noul R8 GT RS?

Secretul Audi: acesta sa fie noul R8 GT RS?
O fotografie care circula pe internet a surprins un nou model de R8. Este vorba de un R8 GT mai special. La o privire mai atenta, se pot observa mai multe detalii ce fac diferenta fata de un GT obisnuit. Asadar, este posibil sa fim martorii unui nou model, mai precis R8 GT RS.
Distribuie pe Facebook

Audi R8 GT are nu mai putin de 552 cp din motorul sau V10 de 5.2 litri. Insa modificarile acestei masini surprinse intr-o benzinarie ne fac sa credem ca e vorba de o varianta si mi puternica, ce va purta probabil sigla RS.

Elemente parca scoase dintr-o masina de curse indica faptul ca e vorba de o masina si mai puternic, mai rapida, si mai orientata spre sofer. Prelungirea barei fata, pragurile laterale, capacul motorului si prizele uriase de aer laterale sunt parca luate direct de pe modelul Audi R8 LMS, bolidul care participa in Campionatul Le Mans.

O modificare extreme este si la nivelul evacuarii. Cele doua tobe finale ies exact sub stopul de frana central, adica pe mijloc, iar spatiul in care iese de obicei evacuarea la R8 sunt astupate de niste capace. Acest aranjament al evacuarii este luat direct din masinile de curse. In plus, sub acele jante, se intrevad niste frane uriase.

La interior, doua scaune Recaro de curse si... cam atat. Lipseste un roll-cage si un eleron in spate ca sa poti baga mana in foc ca aceasta este o masina de circuit. Cu o greutate mai mica, dar cu o putere de aproximativ 600 de cp, viitorul R8 este posibil sa poarte sigla RS si sa fie o masina incredibila. Se pare ca Audi se gandeste la un rival pentru Porsche 911 GT2 RS, iar aceasta fotografie confirma faptul ca ceva se intampla in cadrul fabricii Audi. Noi asteptam date oficiale despre un viitor model Audi R8 GT RS si speram sa fie o surpriza placuta.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2010