Skoda Fabia RS 2000 dezvaluita la Worthersee - dramatic de impresionanta!

Skoda Fabia RS 2000 dezvaluita la Worthersee - dramatic de impresionanta!
Festivalul anual de pe malul lacului Worthersee, in Austria, aduna multe masini marca VW, mai ales cele mai "rasarite", cu emblema GTI. Insa de la o vreme, la acest festival vin mai toate modelele din grupul VAG. In acest an, o aparitie impresionanta a fost in standul Skoda, unde cateva fete frumoase au luat cu asalt un prototip inedit: Fabia RS 2000.
Distribuie pe Facebook

Adunarea de hot-hatchuri a fost oarecum umbrita de conceptul Fabia RS 2000. Dupa ce Audi a venit si a facut senzatie cu A1 Clubsport Quattro, iata ca Skoda a venit cu o Fabia RS stoc, transformata intr-una fara acoperis, cu ceva modificari la exterior si sub capota.

Uriasul wide-bodykit aduce aminte de masinile din WRC, si incorporeaza perfect jantele mari de 18 inch, parca dandu-i un aer din stilul Stance, lasata pe burta, la fel ca omologul S2000 din raliu. Mai mult, cea mai semnificativa modificare se regaseste la nivelul caroseriei, care acum este open-top, plafonul disparand in totalitate.

La interior sunt 4 scaune de tip scoica individuale, cu centuri de curse si multe elemente si finisaje din carbon. Cat despre ceea ce se gaseste sub capota, acolo este un motor de 2 litri twin-turbo ce dezvolta peste 200 cp.

Un amestec de masina de competitie cu un cabrio de 4 locuri. Cam asa putem defini acest concept marca Skoda. Insa un lucru este cert: e o masina tare reusita! Poate asa va inventa Skoda un nou concept, de cabriolet special de WRC, cine stie... Sau un cabrio de strada cu veleitati de WRC. Insa din pacate, dincolo de aparitia la Worthersee, aceasta masina probabil ca nu va vedea lumina zilei intr-o varianta de serie... Asa ca nu ramane decat sa va delectati cu putinele poze existente.

Skoda Fabia RS 2000 dezvaluita la Worthersee - dramatic de impresionanta!
Distribuie pe Facebook
mai multe