Skoda lanseaza in Europa primul SUV Coupe pentru 'popor'. Cand si unde il poti studia pentru prima oara de aproape

Skoda lanseaza in Europa primul SUV Coupe pentru 'popor'. Cand si unde il poti studia pentru prima oara de aproape
  • Skoda aduce la Frankfurt conceptul Vision E, dezvaluit in primavara
  • Automobilul producatorului ceh ia forma unui SUV Coupe 100% electric
  • Modelul in cauza este capabil, de asemenea, de rulare autonoma de nivel 3
Distribuie pe Facebook

Skoda va profita de editia din acest an a evenimentului Frankfurt Motor Show pentru a organiza debutul european al conceptului Vision E.

A fost dezvaluit in premiera mondiala la mijlocul primaverii, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Shanghai in perioada 21 - 28 aprilie. Debutul sau european va avea insa loc abia in aceasta toamna, la Frankfurt.

Conceptul Vision E de la Skoda, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, gazduieste in compartimentul motor doua propulsoare electrice. Impreuna, cele doua unitati produc o putere maxima care depaseste 300 CP.

Se adauga in meniu si un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa dureze vreo sase secunde. Sigur este ca viteza de top nu va depasi niciodata 180 km/h, in timp ce autonomia totala urca pana la 500 km.

Din punct de vedere estetic, cel mai interesant detaliu propus de conceptul Vision E il reprezinta caroseria specifica SUV-urilor Coupe. Lucreaza oare Skoda la o alternativa accesibila la modelele BMW X6 si Mercedes GLE?

Nu exista insa timp pentru astfel de dezbateri filosofice. Interiorul te prinde numaidecat in mrejele lui datorita numarului impresionant de display-uri supradimensionate gazduite la nivelul plansei de bord imbracata in piele alba.

Te vei convinge si singur de toate acestea la mijlocul lunii viitoare, in cazul in care apuci sa vizitezi editia din acest a Salonului Auto International de la Frankfurt - care, reamintim, se desfasoara intre 14 si 24 septembrie.

Revenind acum la elementele interesante pe care conceptul Skoda Vision E le ascunde de privirile curiosilor, ei bine... trebuie precizate si toate acele sisteme de siguranta activa sinonime cu rularea autonoma de nivel 3.

La final, speram ca oficialii producatorului ceh au pregatit si alte surprize pentru evenimentul sfarsitului de an, singura premiera mondiala confirmata pana in acest an constand in noul Karoq, urmasul lui Yeti.

Skoda Vision E pentru Europa

Skoda Vision E pentru Europa

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 25 August 2017