Surprize, surprize: Mercedes dezvaluie noul GLA45 AMG!

Surprize, surprize: Mercedes dezvaluie noul GLA45 AMG!
  • Mercedes dezvaluie noul GLA45 AMG Concept
  • Sub capota regasim un 2.0 turbo de 360 CP
  • Primii 100 km/h vin in mai putin de 5 sec.
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a super-limuzinei S65 AMG si editia speciala SLS AMG GT Final nu sunt singurele surprize pregatite de Mercedes pentru Los Angeles Auto Show 2013. Tot cu ocazia editiei din acest an a evenimentului auto de peste ocean, constructorul german a mai dezvaluit si versiunea de inalta performanta a crossover-ului GLA.

Noul Mercedes GLA45 AMG, caci despre el este vorba, ascunde sub capota acelasi propulsor turbo de doi litri ce animeaza si recent lansatele modele A, respectiv, CLA45 AMG, viitorii cumparatori avand astfel la dispozitie aproximativ 360 cai putere si 450 Newton-Metri. Mai mult de-atat, nu lipsesc de pe lista cu specificatii tehnice nici transmisia DCT cu sapte rapoarte sau sistemul de tractiune integrala 4Matic, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in mai putin de cinci secunde.

Mercedes GLA45 AMG Concept

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul Mercedes GLA45 AMG iese in evidenta prin numeroase artificii aerodinamice, respectiv detalii sinonime cu sportivitatea suprema, prelungirile atasate spoilerului fata si pragurilor laterale, difuzorul de aer integrat in designul spoilerului spate, flaps-urile frontale si eleronul posterior fiind dintre cele mai reprezentative. Nu vor trece insa neobservate nici extensiile proeminente aplicate aripilor laterale, care gazduiesc acum jante cu design in cinci spite duble, care masoara un generos 21 inci.

Mercedes GLA45 AMG Concept

Din pacate, fotografiile oficiale care sa prezinte aspectul interior lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi mare mirare ca noul Mercedes GLA45 AMG sa se bucure de exact aceleasi ingrediente ce dau savoare si recent lansatelor modele A, respectiv, CLA45 AMG - ingrediente precum volan sport, imbracat intr-o combinatie de piele si alcantara, scaune fata atent conturate, cu suport lateral marit si, nu in ultimul rand, ornamente realizate din fibra de carbon.

Mercedes GLA45 AMG Concept

Noul Mercedes GLA45 AMG poate fi admirat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles sub forma de concept car, insa o versiune de productie este asteptata sa completeze gama Mercedes GLA in cursul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLA45 AMG Concept
mai multe