Mercedes GLA45 AMG: Fa cunostinta cu cel mai rapid crossover al planetei!

Mercedes GLA45 AMG: Fa cunostinta cu cel mai rapid crossover al planetei!
  • Mercedes dezvaluie noul GLA45 AMG
  • Modelul va debuta oficial la Detroit
  • Sub capota se ascunde un 2.0 turbo de 360 CP
Distribuie pe Facebook

Este oficial! Dupa o scurta oprire la Los Angeles Auto Show 2013, acolo unde a debutat sub forma de concept car, versiunea de inalta performanta a crossover-ului Mercedes GLA se indreapta acum catre Detroit, Salonul Auto International Nord-American ce ia startul saptamana viitoare urmand a juca rolul de gazda pentru premiera mondiala a noului Mercedes GLA45 AMG de serie.

Adio filme si fotografii spion! Noul Mercedes GLA45 AMG ni se dezvaluie astazi in mod oficial, versiunea de inalta performanta a crossover-ului german urmand a debuta in mod public chiar saptamana viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Mercedes GLA45 AMG

Asemeni variantei concept dezvaluite cu ocazia evenimentului Los Angeles Auto Show din toamna anului 2013, noul Mercedes GLA45 AMG de serie ascunde sub capota acelasi propulsor turbo de doi litri ce pune in miscare si recent lansatele modele A, respectiv, CLA45 AMG. Drept urmare, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie nu mai putin de 360 cai putere si 450 Newton-Metri, valori arhisuficiente nu doar pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde, ci si pentru o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

Mercedes GLA45 AMG

Iar asta nu e tot. Asa cum era de asteptat, lista cu specificatii tehnice mai include in componenta sa si o transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, dar si un sistem de tractiune integrala. De asemenea, suspensia si sistemul de franare au fost si ele modificate pentru un maximum de performanta, in timp ce meniul aerodinamic include atat prize fronale si posterioare de dimensiuni generoase, cat prelungiri pentru spoilerele fata si spate, plus eleron pentru plafon. Pentru cei care vor mai mult de-atat, germanii ofera si un set de flaps-uri frontale, respectiv capace pentru oglinzi realizate din fibra de carbon.

Mercedes GLA45 AMG

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Mercedes GLA45 AMG impresioneaza in special prin scaunele fata, ce vin la pachet impreuna cu un suport lateral marit si accente de piele perforata. Cu toate acestea, nu vor trece cel mai probabil neobservate nici volanul in trei spite, imbracat intr-o combinatie de piele si alcantara, dar nici plansa de bord accesorizata cu piele, cusaturi contrastante si, nu in ultimul rand, fibra de carbon.

Mercedes GLA45 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes GLA45 AMG
mai multe