Toata lumea se intreaba ce a fost in capul lor. Noua masina de la BMW e cea mai ciudata chestie pe care o vei vedea astazi

Toata lumea se intreaba ce a fost in capul lor. Noua masina de la BMW e cea mai ciudata chestie pe care o vei vedea astazi
  • BMW prezinta oficial noul Vision iNext
  • Conceptul vine cu un design controversat
  • Versiunea de serie se lanseaza in 2021
Distribuie pe Facebook

Partea buna cu privire la conceptul Vision iNEXT este ca nu va vedea lumina zilei pana in anul 2021. Si, pana atunci, se pot schimba extrem de multe, nu-i asa?

BMW a publicat in weekendul ce tocmai s-a incheiat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Vision iNEXT. Este vorba despre un concept care "va oferi baza pentru viitor, de pe urma careia intreaga companie si toate marcile sale vor beneficia", potrivit sefilor bavarezi.

De altfel, proiectul isi propune sa raspunda la intrebarea "Cum va arata un automobil care se poate deplasa atat autonom, cat si condus de utilizator?". O versiune de productie a fost deja anuntata, modelul cu pricina urmand a-si face aparitia pe strazi din 2021.

BMW Vision iNext

BMW Vision iNext

Pana atunci insa, noul Vision iNEXT a reusit sa starneasca numeroase controverse printre admiratorii companiei BMW. Si nu este deloc greu sa realizezi de ce aceasta situatie: conceptul bavarezilor are un design polarizant, mai ales la nivelul departamentului exterior.

In interior, fiind vorba despre un automobil cu capacitati autonome, respectivul proiect adopta o serie de elemente care creeaza sentimentul de living. Si mai interesant suna parca solutia aleasa pentru a inlocui sistemul multimedia clasic, cu display-uri inclusiv pentru pasageri.

Tehnologia Fascicul Inteligent "poate servi atat ca lumina de citit, cat si ca ecran de proiectie interactiv", spune BMW. "Acest lucru permite ca textul dintr-o carte tiparita sa fie completat de imagini, animatii si grafica interactiva, toate putand fi controlate prin atingere", mai afirma bavarezii.

Cat despre motorizarea proiectului Vision iNEXT, ei bine... sub capota automobilului cu pricina se ascunde un sistem de propulsie complet electric. Specificatiile tehnice exacte, precum puterea maxima, capacitatea bateriei sau autonomia totala, lipsesc pentru moment.

Exista insa suficient timp pentru lamurirea acestui aspect, o versiune de productie a controversatului concept fiind planificata - reamintim - pentru anul 2021. Acum ramane de vazut cu care dintre elementele de design prezentate astazi ne vom intalni si la inceputul decadei viitoare.

BMW Vision iNext

BMW Vision iNextBMW Vision iNext

BMW Vision iNext

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (114) Poze BMW Vision iNext
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2018