Toata lumea se intreaba ce a fost in capul lor. Noua masina de la Mercedes e un sedan cu sigla Maybach si garda la sol de SUV

  • Primele imagini ale noului Mercedes-Maybach au ajuns in presa
  • Conceptul Ultimate Luxury ia forma unui sedan cu garda la sol de SUV
  • Departamentul interior a fost decorat cu flori si un set de ceai
Distribuie pe Facebook

Pe lista deciziilor curioase se mai inscrie si inlocuirea sticlei de sampanie cu un set de ceai. De altfel, oficialii companiei germane au decorat compartimentul spate inclusiv cu... flori.

Organizata in perioada 25 aprilie - 4 mai, editia din acest an a Salonului Auto International de la Beijing ar fi putut reprezenta oportunitatea perfecta pentru lansarea mult anticipatei versiuni Maybach a modelului Mercedes GLS.

Numai ca planurile companiei germane pentru respectivul eveniment arata complet diferit, dupa cum scot la iveala cateva fotografii publicate chiar in cursul zilei de astazi de catre presa de specialitate de pe piata chineza.

Asa se face ca in locul mult anticipatei versiuni Maybach a modelului GLS, Mercedes va prezenta cu ocazia Salonului Auto International de la Beijing de saptamana viitoare... un sedan cu garda la sol inalta, in stilul unui SUV.

Extrem de interesant este si interiorul care poate gazdui pana la patru persoane, prototipul care poarta cu mandrie sigla de lux a companiei germane intampinandu-si pasagerii alaturi dotari nemaiintalnite la momentul de fata.

Scurt si direct la subiect, noul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept opteaza atat pentru un set de ceai in locul deja celebrei sticle de sampanie, cat si pentru... scaune spate individuale "despartite" de un buchet de flori.

La momentul de fata nu exista niciun fel de informatie tehnica cu privire la surpriza companiei germane pentru evenimentul organizat in China in perioada 25 aprilie - 4 mai, insa am putea avea de-a face cu un automobil 100% electric.

Cat despre o posibila versiune de productie a noului Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept, anumite publicatii sugereaza ca aceasta va ajunge in showroom-uri in anul 2020; acum ramane de vazut si sub ce forma.

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept: Primele poze

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept: Primele poze

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept: Primele poze

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept: Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept: Primele poze
mai multe