Uita-te bine la noul concept de la Subaru. Cam asa ar putea arata viitorul WRX STI

  • Subaru a lansat noul concept Viziv Performance STI
  • Acesta prevesteste noua generatie a modelului WRX STI
  • Versiunea de productie ar putea fi lansata in 2020
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a prezentat noul concept Viziv Performance STI cu ocazia Salonului Auto care se desfasoara momentan la Tokyo. Potrivit "traditiei", acesta prevesteste noua generatie a modelului WRX STI care ar urma sa fie lansat pana in 2020.

Asiaticii de la Subaru au prezentat anul trecut, tot la Tokyo, conceptul Viziv Performance, pentru ca acum sa aduca tot in capitala Japoniei versiunea de inalta performanta dezvoltata de divizia Subaru Tecnica International, sau pe scurt STI.

Subaru Viziv Performance STI ConceptSubaru Viziv Performance STI Concept

Cele doua concepte seamana izbitor, cel putin la exterior, unde singurele diferente vizibile sunt aripa spate supradimensionata si mai multe accente rosii care sa mearga cu multitudinea de insemne STI. In rest, avem acelasi design agresiv, aceleasi elemente aerodinamice din fibra de carbon, aripi hexagonale, priza de aer pe capota si plafon din carbon.

Subaru Viziv Performance STI Concept

Acest nou concept este important pentru fanii producatorului japonez de automobile deoarece prefateaza viitoarea generatie WRX STI. Desigur, versiunea de productie va avea un design mult mai cuminte, blocuri de lumini conventionale, si va prelua numai cateva dintre elementele sportive prezente pe noul concept Viziv Performance STI.

Subaru Viziv Performance STI Concept

Chiar si asa, viitorul nu suna deloc rau pentru unul dintre cele mai populare modele japoneze din istorie. Cele mai multe zvonuri indica anul 2020 ca moment pentru lansarea noii generatii, insa oficialii Subaru s-ar putea sa aiba si cateva vesti mai proaste, care sa nu fie pe placul fanilor.

Subaru Viziv Performance STI Concept

Una dintre acestea are legatura cu unitatea de propulsie, care nu ar mai fi un agregat de 2.5 litri turbo. In schimb, viitorul WRX STI ar putea utiliza un motor turbo cu capacitate cilindrica mai mica, dar care sa lucreze alaturi de o unitate electrica, pentru performante superioare si emisii cat mai mici.

Subaru Viziv Performance STI Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Subaru Viziv Performance STI Concept
mai multe