Uita tot ce tine de Tesla! Mercedes anunta oficial electrica cu autonomie de peste 750 de kilometri si un timp de incarcare de numai 15 minute

Uita tot ce tine de Tesla! Mercedes anunta oficial electrica cu autonomie de peste 750 de kilometri si un timp de incarcare de numai 15 minute
  • Uita tot ce tine de Tesla!
  • Mercedes anunta oficial electrica cu autonomie de peste 750 de kilometri si un timp de incarcare de numai 15 minute
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o transmisie automata in doua rapoarte. Conform primelor informatii acordate publicitatii.

Organizata pe parcursul a sase zile - in perioada 5 - 10 septembrie, editia din acest an a celebrului Salonul Auto de la Munchen isi va intampina vizitatorii alaturi de un numar considerabil de premiere, unele mondiale, altele exclusiv europene, printre multiplele noutati ce vor putea fi admirate cu ocazia evenimentului respectiv avand sa isi faca loc si impresionantul produs pe nume Concept CLA Class. Primul Mercedes asamblat pe platforma modulara MMA, spectaculosul meniu ia forma - dupa cum o sugereaza si a sa denumire, unui coupe in patru portiere, lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv blocuri optice condimentate cu detalii care amintesc de logo-ul legendarei companii din Stuttgart.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, reteta cu pricina propune o configuratie cu patru scaune individuale si un display ce ocupa, in totalitate, plansa de bord, pe cand fisa cu specificatii de ordin tehnic debuteaza cu un motor electric conceput special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 238 de cai putere. Atat timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si viteza de top nu reprezinta, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta, comunicatul oferit presei dezvaluind, in schimb, ca autonomia totala depaseste 750 de kilometri - un alt element demn de precizat constand in durata de incarcare, 15 minute la o statie de 250 kW echivaland cu energia necesara parcurgerii a 400 de kilometri.

Mercedes Concept CLA Class

Mercedes Concept CLA Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze Mercedes Concept CLA Class
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2023