Volvo le mai coace o surpriza nemtilor. Avem prima imagine cu noua masina premium a suedezilor

Volvo le mai coace o surpriza nemtilor. Avem prima imagine cu noua masina premium a suedezilor
  • Volvo pregateste o noua lansare
  • Zvonurile anunta un concept car
  • Pe 18 mai vom afla toate detalii
Distribuie pe Facebook

Se ingroasa gluma pentru producatorii auto germani. Volvo pregateste lansarea unui nou model premium, unele voci afirmand ca am avea de-a face chiar cu viitoarele V40 si XC40.

Compania Volvo a dezvaluit in cursul zilei de astazi, prin intermediul retelei de socializare Snapchat, ca pregateste o noua lansare. Producatorul auto de origine suedeza a publicat chiar si trei fotografii in acest sens, insa niciuna dintre ele nu surprinde mare lucru.

Daca este sa dam insa crezare zvonurile care circula pe internet, avem de-a face cu un concept programat sa debuteze oficial la mijlocul saptamanii viitoare, la sediul marcii din Goteborg. Acesta va prefigura urmatoarea generatie a familiei de modele "40".

Asteptate sa ajunga in showroom-urile Volvo chiar in cursul anului 2017, cele doua automobile de clasa compacta vor fi construite pe aceeasi platforma modulara CMA dezvoltata de producatorul suedez impreuna cu compania mama Geely.

Printre rivalii noi familii de modele "40" din Goteborg se vor inscrie nume precum Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes A-Class plus, bineinteles, versiunea crossover derivata din acestea - adica Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA-Class.

Ulterior, oferta celor de la Volvo in segmentul compact se va imbogati si cu o varianta sedan, producatorul auto suedez pregatind in mare taina intoarcerea faimosului S40. Acesta va concura cu Audi A3 sedan si Mercedes CLA.

Gama de motorizari ramane o mare necunoscuta pentru moment, insa este de asteptat ca noua familie modele "40" din Goteborg opteze pentru motoare supraalimentate in trei sau patru cilindri, atat pe benzina, cat si motorina.

Nu vor lipsi, cel mai probabil, din peisaj nici aromele eco, suedezii de la Volvo fiind asteptati sa lanseze pe piata inclusiv un automobil de clasa compacta cu propulsie hibrida si ulterior, de ce nu, complet electrica.

Concept Volvo

Concept VolvoConcept Volvo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2016