Volvo S60 Performance Project - O noua divizie pentru constructorul suedez?

Volvo S60 Performance Project - O noua divizie pentru constructorul suedez?
In urma cu aproximativ patru ani Volvo a renuntat la modelele R, doritorii de senzatii tari urmand a se multumi fie cu pachetul estetic R-Design, fie cu un alt model, al unui alt constructor. Lucrurile sunt insa pe cale sa se schimbe, constructorul suedez prezentand in Australia un S60 mai puternic si mai sportiv, botezat Performance Project.
Distribuie pe Facebook
Avand la baza modelul S60 T6 R Design, impresionantul exemplar reprezinta rezultatul colaborarii dintre Volvo, Polestar si Heico. Sub capota, motorul supraalimentat in sase cilindri a primit o noua unitate de control, atent optimizata, valorile maxime urcand astfel pana la bariera celor 325 cai putere si 480 Nm. Suna impresionant, insa este mai degraba amuzant - atat Volvo S60, cat si XC60 R-Design se bucura in versiunea 2012 de, ai ghicit!, 325 cai putere si 480 Nm!

Volvo S60 Performance Project - Un nou inceput pentru constructorul suedez?

Trecand la o parte peste acest aspect, noul Volvo S60 Performance Project a fost inzestrat si cu un nou sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, in timp ce trenul de rulare beneficiaza acum de suspensie sport, cu aproximativ 15 milimetri mai joasa, si jante Heico pe 19 inci incaltate cu pneuri Pirelli de inalta performanta. De asemenea, proiectul constructorului suedez nu duce lipsa de modificari nici la interior, cockpit-ul bucurandu-se de prezenta unor scaune sport, volan in trei spite, pedale din aluminiu si ceasuri de bord redesenate.

Volvo S60 Performance Project - Un nou inceput pentru constructorul suedez?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volvo S60 Performance Project
mai multe