Worthersee 2014: imagini reale cu Audi A3 Clubsport Quattro de 525 CP

Worthersee 2014: imagini reale cu Audi A3 Clubsport Quattro de 525 CP
  • Audi prezinta la Worthersee Tour 2014 conceptul A3 clubsport quattro
  • Prototipul ascunde sub capota un 2.5 TFSI de 525 cai putere
  • Modelul se mai bucura si de o cutie S-tronic, plus tractiune integrala 310
Distribuie pe Facebook

Audi a prezentat in sfarsit la Worthersee conceptul numit Clubsport, o masina puternica si sportiva care are multe elemente de pe masinile din gama RS.

Conceptul Audi A3 clubsport quattro care, multumita celor 525 de cai putere si 600 de Newton-Metri prezenti in cadrul fisei cu specificatii tehnice, este unul din principalele puncte de atractie de la Worthersee. Acum, dupa multe zile de asteptare si dupa ce fanii marcii au vazut poze virtuale cu acest concept, masina ni se arata in toata splendoarea.

Pe langa propulsorul sau turbo, dotat cu cinci cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri, impresionantul automobil compact de inalta performanta din Ingolstandt se mai poate lauda si cu o transmisie S tronic in sapte trepte, respectiv un sistem de tractiune integrala quattro, toate aceste componente lucrand impreuna, in armonie, pentru a aduce primii 100 km/h dupa doar 3.6 secunde.

Tot la capitolul performante remarcabile avem de precizat si viteza maxima de 310 km/h, lista cu ingrediente magice continuand cu suspensia sport - mai joasa cu aproximativ 10 milimetri comparativ cu cea de pe S3, sistemul de franare accesorizat cu discuri ceramice si greutatea de numai 1.527 de kilograme. Drept urmare, conceptul Audi A3 clubsport quattro ar trebui sa fie la fel de "vioi" pe viraje precum este in linie dreapta.

Audi Clubsport

Audi Clubsport

Distribuie pe Facebook
mai multe