A doua cea mai populara masina din tara, sigura ca un bibelou. A luat 0 stele la testele de siguranta

A doua cea mai populara masina din tara, sigura ca un bibelou. A luat 0 stele la testele de siguranta
  • Vine doar cu 2 airbag-uri frontale in standard
  • Este al doilea cel mai popular model din Brazilia
  • Ford a promis sa imbunatateasca toate versiunile
Distribuie pe Facebook

Ford Ka a reusit o performanta deloc de laudat la testele Latin NCAP. Al doilea cel mai vandut model din Brazilia a luat zero stele la testele de siguranta.

Masinile vandute in America Latina nu sunt la fel de sigure ca si cele vandute pe piete precum Europa sau China. Acest lucru se stie iar cei de la Latin NCAP incurajeaza consumatorii sa nu mai cumpere "masini care ofera sisteme de siguranta de ultima ora pe anumite piete, iar in America Latina vin foarte prost echipate in standard."

Ford Ka Latin NCAP

Asta dupa ce Ford Ka a obtinut zero stele la testele de siguranta Latin NCAP. Este cu atat mai grav cu cat acest model este al doilea cel mai popular din Brazilia din punct de vedere al vanzarilor.

Ford Ka Latin NCAP

Echipat doar cu doua airbag-uri frontale, in echiparea de baza, si fara ESC, Ford Ka a primit 34% protectie pentru adulti, 9% protectie pentru copii, 50% protectie pentru utilizatorii vulnerabili ai drumului iar sistemele de asistenta au fost notate cu 7%.

Ford Ka Latin NCAP

In consecinta, "Latin NCAP incurajeaza Ford si Hyundai (n.r: si Hyundai HB20 a obtinut tot 0 stele) sa imbunatateasca substantial echipamentele standard de siguranta si sa aduca cele doua modele la acelasi nivel cu Chevrolet Onix foarte curand," se arata in comunicatul de presa.

Ford Ka Latin NCAP

Chevrolet Onix a obtinut cinci stele la acelasi teste de siguranta insa vine cu sase airbag-uri si cu ESC inca de la versiunea de baza.

Si Ford a reactionat spunand ca pe viitor va oferi modelul Ka cu airbag-uri laterale si cu ESC pe toate versiunile de echipare.

Ford Ka Latin NCAP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Ka Latin NCAP
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2020