Chevrolet Aveo si Malibu, pe lista fruntasilor la testele EuroNCAP

Chevrolet Aveo si Malibu, pe lista fruntasilor la testele EuroNCAP
Organizatia Euro NCAP a anuntat fruntasii testelor de siguranta din 2011. Chevrolet Aveo a fost cotat ca cel mai sigur model al clasei mini, testat in 2011. Chevrolet Aveo / Sonic este insa si cel mai sigur model al clasei mini de la introducerea noilor criterii Euro NCAP. Un alt model Chevrolet testat in 2011 este Malibu; acesta a obtinut rezultate excelente la testele de siguranta, fiind printre cele mai sigure autovehicule din clasa sa.
Distribuie pe Facebook

Siguranta modelelor Chevrolet

Toate modelele Chevrolet au fost testate dupa noile reguli, mult mai exigente, ale organizatei Euro NCAP si au obtinut rezultate excelente (teste efectuate dupa 2009, dupa noul regulament EuroNCAP).
Noul Chevrolet Aveo / Sonic, Chevrolet Cruze, Chevrolet Captiva SUV, modelul MPV Orlando au obtinut punctajul maxim de cinci stele euroNCAP, iar micul Chevrolet Spark a obtinut 4 stele, la un punct diferenta de cele 5 stele, un rezultat foarte bun in acest segment.

Noul Chevrolet Aveo / Sonic este cel mai sigur autovehicul din segmentul sau.

Noul Aveo vine cu o platforma complet noua, platforma Gamma, care va fi utilizata si pentru alte modele GM ce urmeaza a fi lansate in acest segment.

Modelul Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa dezvoltat de Chevrolet, si noul Malibu au primit punctajul maxim de cinci stele in cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (Euro NCAP).
Chevrolet Volt a fost primul autovehicul electric dezvoltat de un producator american care a primit cel mai mare punctaj Euro NCAP la toate categoriile.
Euro NCAP este ultima dintr-o serie de organizatii de specialitate care i-au acordat modelului Volt punctaje maxime. In aprilie 2011, Institutul american pentru asigurarea sigurantei rutiere (IIHS) i-a acordat acestuia calificativul "Cel mai bun autovehicul in materie de siguranta", in timp ce Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului din S.U.A. (NHTSA) i-a acordat autovehiculului un punctaj de cinci stele.
Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obtinut, dupa revizuirea procedurilor federale de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele la toate sectiunile de testare a sigurantei din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi desfasurat de Administratia Nationala pentru Siguranta in Trafic (NHTSA) din S.U.A.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2012