Chevrolet Trax obtine punctaj maxim la testele de impact facute de Euro NCAP

Chevrolet Trax obtine punctaj maxim la testele de impact facute de Euro NCAP
SUV-ul de mici dimensiuni din gama Chevrolet se cheama Trax si tocmai ce a primit 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP. Cu alte cuvinte, se pare ca si aceasta noua clasa a masinilor care imbina atat monovolumul cat si SUV-ul, dar de dimensiuni compacte, sunt masini sigure.
Distribuie pe Facebook

Chevrolet Trax a primit punctajul maxim de cinci stele din partea organizaţiei independente Euro NCAP (European New Car Assessment Program). Trax este al şaptelea model Chevrolet care primeşte punctajul maxim din partea Euro NCAP, alăturându-se modelelor Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu şi Captiva.

Trax a obţinut un rezultat excelent de 94% din punctajul maxim posibil la categoria protecţia adulţilor din cadrul testelor.. Modelul Trax a primit, printre altele, punctajul maxim la testul de impact lateral, asigurând o protecţie optimă, pentru toate zonele corpului. Un rezultat bun a fost obţinut şi la testul de impact frontal, autovehiculul Trax oferind un nivel ridicat de protecţie împotriva leziunilor cervicale datorită scaunelor şi tetierelor reglabile, în eventualitatea unei coliziuni din spate.

La categoria protecţia copiilor, Chevrolet Trax a obţinut un punctaj favorabil la testul de impact lateral şi instalarea sistemelor de reţinere a copiilor.

În ceea ce priveşte categoria protecţia pietonilor, Euro NCAP a decis că bara de protecţie a modelului Trax asigură un nivel ridicat de protecţie generală a pietonilor, acordându-i punctajul maxim în acest sens.

La categoria sisteme de asistenţă pentru siguranţă, echipamentele de siguranţă din dotarea standard a modelului Trax – cum ar fi sistemul de control electronic al stabilităţii şi asistentul pentru limitarea vitezei – a îndeplinit cerinţele de testare ale Euro NCAP.

Distribuie pe Facebook
mai multe